Bouwkundige keuring Bloemendaal

Bouwkundige Keuring Bloemendaal


Bouwkundige keuring Bloemendaal Premiumkeur.  Maak een afspraak met Premiumkeur voor een erkende bouwkundige keuring Bloemendaal.
We hebben al diverse huizen in Bloemendaal bouwkundig gekeurd en hebben kennis van plaatselijke factoren.  Wilt u weten wie u inhuurt, lees dan de recensies van tevreden consumenten. Bel 023-2340040 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com

Lees een schokkend krantenartikel over hoe makelaars stiekem samenwerken met woning inspecteurs.

Klik op de link voor alle diensten van Premiumkeur. Wat kost een hele uitgebreide en erkende bouwkundige keuring bij Premiumkeur?

bij Premiumkeur werken 6 goedopgeleide inspecteurs voor het bedrijf Premiumkeur. Via audits en persoonlijke coaching wordt de kennis van onze bouwtechnisch experts steeds weer verbeterd.

U kunt bij Premiumkeur ook terecht voor een specialistisch onderzoek zoals: een scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, gevel inspectie, funderingsonderzoek  kruipruimte inspectie  dakinspectie  nulmeting

U vindt Premiumkeur in de telefoongids

 

100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Bij de aankoop van ons huis hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.

Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien, maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er namelijk belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden.

 

dakinspectie bedrijfsruimte
bouwkundige keuring
Dakinspectie bloemendaal
bouwkundige keuring zadeldak

Premiumkeur is onafhankelijk en deskundig


Bouwtechnische keuring van Bo Schreurs gehad in Bloemendaal, wat een professional! Ik heb meerdere bouwkundige keuringen gehad, maar die vielen in het niet bij die van Bo. Wat een kennis heeft hij, ziet echt niets over het hoofd, neemt alle tijd, denkt mee en ging ook uitgebreid de kruipruimte in. Als je echt een goede bouwkundige keuring wilt waarbij niets over het hoofd wordt gezien moet je bij Premiumkeur zijn.

 

Bij Premiumkeur werken betrokken vakmensen


Bo heeft echt de tijd genomen om samen met ons alle zaken van het huis te bespreken. Niet alleen wat er mis is, maar ook hoe we het op zouden kunnen lossen. Het is ons eerste huis, dus veel nieuwe termen en dingen te leren, maar hij gaf volop uitleg, erg fijn! Eerlijk en overzichtelijk beeld gekregen van de staat van het huis.

 

De makelaar heeft het liefst een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis makkelijk en snel te kunnen verkopen heeft de makelaar het liefst dat een huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Dit de reden dat de Haarlemse makelaar u meestal 3 bedrijven aanprijst waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken de inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat u van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in (indien het veilig en verantwoord is) We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.(mits veilig en verantwoord) We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u dus veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan al onze concurrenten omdat de bouwkundige keuring via Premiumkeur veel uitgebreider en completer is. En als u de vele positieve recensies heeft gelezen dan weet u dat we de waarheid spreken. De vele foto’s en video’s op de website van Premiumkeur laten u zien dat we doen wat we beloven. Bovendien is Premiumkeur 100% onafhankelijk omdat wij niet afhankelijk zijn van opdrachten van makelaars. Belangenverstrengeling is hierdoor uitgesloten

Funderingsonderzoek Haarlem
Inspectie van de groepenkast
Inspectie cv-installatie
opleveringskeuring

Bel Premiumkeur als u een echt goede bouwkundige keuring wilt


Vanwege de goede reviews op internet contact opgenomen met Premiumkeur voor een bouwkundige keuring. En ze overtroffen mijn verwachtingen. Gesproken en gemaild met Fred Tokkie die uiteindelijk niet zelf de keuring kon doen, maar Bo Schreurs stuurde. Toen ik 10 minuten te vroeg aan kwam bij het huis stond Bo al buiten foto’s te nemen. Het hele huis is grondig geïnspecteerd (inclusief dak en kruipruimte) waarna hij uitgebreid de tijd nam om mij mee te nemen door het huis en al mijn vragen te beantwoorden. Het uitgebreide en overzichtelijke bouwkundig rapport had ik 2 dagen later al. Een uitstekende service.

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn ervaren funderingsexperts


Vrijstaand jaren 30 huis, scheuren in beide zijgevels, verkopend makelaar die schermt met een keuringsrapport van de firma Perfectkeur waarin veel mankementen staan, maar niks staat over een potentieel funderingsherstel… dat betekent maar 1 ding: Fred Tokkie bellen.

Fred had het huis al eens eerder bekeken voor een potentiële klant die op het laatste moment afhaakte. Hij wist me tijdens ons eerste telefoongesprek reeds te melden dat er informatie achter wordt gehouden door de verkopende partij. Er is namelijk een peilbuis aanwezig naast de gevel, wat erop duidt dat er waarschijnlijk al twijfels waren over de fundering.

Deze twijfels worden weggenomen na een lintvoegmeting: het woonhuis is zowel naar voren als naar rechts goed verzakt. Funderingsherstel wordt door Fred op 125k geschat, dit hebben we meegenomen in ons bod (wat natuurlijk niet geaccepteerd werd).

Ik kan iedereen aanraden om contact op te nemen met Fred als je twijfelt over de staat van een nog aan te kopen object. Zijn bouwkundig rapport is duidelijk en binnen enkele dagen klaar en geeft je meer zekerheid of en hoeveel je kunt bieden.

 

Wij hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Bloemendaal. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan een ieder kunnen aanraden.

Fred heeft ons ontzettend goed geholpen met de bouwkundige keuring van een huis in Bloemendaal wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

Bouwkundige keuring Bloemendaal (2)
Bouwkundige keuring Bloemendaal (3)
Bouwkundige keuring Bloemendaal (4)
Bouwkundige keuring Bloemendaal (5)

Deze bouwkundige begrijpt zijn vak goed en gaat verder dan menig andere bouwkundig keurder. Ook stelt hij zich sociaal en vriendelijk op wat als zeer prettig ervaren werd. Ik kan Fred iedereen die een bouwkundige keuring wilt laten uitvoeren in Bloemendaal zeker aanraden.

Onlangs een bouwkundige keuring laten doen van ons nieuwe huis in Bloemendaal en dat is ons zeer bevallen. Fred heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is. Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s. Fred is erg begaan en enthousiast legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten. Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

Bouwkundige keuring Bloemendaal (6)
Bouwkundige keuring Bloemendaal (7)
Bouwkundige keuring Bloemendaal (8)
Bouwkundige keuring Bloemendaal (9)

Fred is the dutch macgyver. he is going into every corner in the house that u wish to buy, sayings all the trout in the face. this guy is a must before buying a house.. he has all the knowledge about houses and materials. 5 stars!

We are really happy with Fred. He is professional and honest about his job. He tells us what’s really going on with the house, not trying to hide anything or to make it seems better. Overall satisfied. Thanks, Fred.