023-2340040 premiumkeur@gmail.com

Kruipruimte inspectie Haarlem


Kruipruimte inspectie Haarlem. In Haarlem en Kennemerland komen veel problemen met vocht voor in kruipruimte die veel schade aan het huis veroorzaken. Lees de recensies van tevreden consumenten die een die Premiumkeur hebben ingeschakeld voor een bouwkundig onderzoek. Neem contact op met Premiumkeur om een afspraak in te plannen. U kunt ons ook bellen voor advies  023-2340040 Klik op de link voor alle diensten en tarieven van Premiumkeur. Bekijk honderden youtube video’s uit de dagelijkse praktijk van onze ervaren inspecteurs zodat u met eigen ogen kunt zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven en onze inspecteurs bouwkundig allround zijn.

Optrekkend vocht en doorslaand vocht is een veel voorkomend probleem. Vooral in het oude centrum van Haarlem en de Indische buurt heb ik al heel wat kruipruimte inspecties uitgevoerd. Ik weet dus precies waar je op moet letten als de kruipruimte geïnspecteerd wordt. Ik ben in het bezit van een hightech kruipruimte robot die voorzien is van camera en verlichting. Deze is op afstand te besturen en we kunnen dus ook kruipruimtes inspecteren waar je fysiek niet in kunt komen. We kunnen dus op moeilijke plekken een kruipruimte inspectie uitvoeren. Tijdens de inspectie kunt u meekijken op het beeldscherm. Als we de kruipruimte inspectie voor u uitgevoerd hebben maken wij een uitgebreid bouwkundig rapport zodat u precies weet welke maatregelen u moet treffen om de problemen in de kruipruimte voorgoed op te lossen. Premiumkeur rekent geen voorrijkosten.

Lees een schokkend artikel over hoe Haarlemse makelaars stiekem samenwerken met woning inspecteurs. Dit artikel is een must voor iedereen die een huis wil kopen in Haarlem.

 

Kruipruimte inspectie of een specialistisch onderzoek


Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn multidisciplinair en goed opgeleid. Wij kunnen we bijna elk bouwkundig probleem voor u oplossen. U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring, maar ook voor een specialistisch onderzoek. Maak gebruik van jarenlange ervaring en een summum aan vakmanschap.

U kunt ook bij ons terecht voor specialistisch bouwkundig onderzoek en een deel inspectie zoals een funderingsonderzoek, dakinspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, kruipruimte inspectie, vochtinspectie, vloerenonderzoek, bouwkundig geschil met een aannemer, schade onderzoek, schaderapport, balkon inspectie, lekkages opsporen, lekdetectie, advies hoe u energie kunt besparen en de thermografische inspectie van uw woning. Wij gebruiken en infraroodcamera zodat precies duidelijk wordt hoe u de woning waar u woont het beste kunt isoleren. De infraroodcamera laat namelijk precies zien waar de isolatie van een woning matig is. Premiumkeur is 100% onafhankelijk en zal u geen bedrijven aanbevelen die werkzaamheden kunnen uitvoeren. U kunt dus altijd rekenen op een onafhankelijk en objectief advies.

 

Onafhankelijke en deskundige kruipruimte inspectie


Vanwege de goede reviews op internet contact opgenomen met Premiumkeur voor een bouwkundige keuring. En ze overtroffen mijn verwachtingen. Gesproken en gemaild met Fred Tokkie die uiteindelijk niet zelf de keuring kon doen, maar Bo Schreurs stuurde. Toen ik 10 minuten te vroeg aan kwam bij het huis stond Bo al buiten foto’s te nemen. Het hele huis is grondig geïnspecteerd (inclusief dak en kruipruimte) waarna hij uitgebreid de tijd nam om me mee te nemen door het huis en al mijn vragen te beantwoorden. Het uitgebreide en overzichtelijke keuringsrapport had ik 2 dagen later al. Een uitstekende service.

Kruipruimte inspectie Haarlem


Kruipruimte inspectie Haarlem. De inspecteurs van Premiumkeur zijn vochtexperts zoals: optrekkend vocht en doorslaand vocht maar ook wat de oorzaak is van zwarte schimmel op de muren. We hebben professionele vochtmeters en infraroodcamera’s zodat we de oorzaak van de vochtproblemen kunnen aantonen en opsporen. Op basis van dit onderzoek kunnen we u adviseren hoe je de problemen met vocht in de kruipruimte het beste kunt oplossen. Vochtproblemen komen niet alleen bij oude huizen voor, maar ook bij nieuwe huizen. Voor een leek zijn de problemen te complex om zelf op te lossen.

We weten precies wat er in Haarlem en omstreken speelt. We hebben veel lokale kennis en ervaring. En we zijn 100% onafhankelijk. Besef dat de meeste bedrijven die gratis vochtinspecties uitvoeren er vooral op uit zijn om u allerlei producten te verkopen waar zij een flinke winstmarge op hebben. U loopt het risico dat u van alles wordt aangepraat, wat waarschijnlijk helemaal niet noodzakelijk is. Dus hij gratis vochtinspectie betaalt u dubbel en dwars terug. Wij verkopen geen producten, maar we geven vooral eerlijke en deskundige adviezen. Wij bevelen geen bedrijven aan zodat u zeker weet dat wij ook echt onafhankelijk zijn.

Een volledige kruipruimte inspectie kost € 399 inclusief 21 % btw. Uiteraard krijgt u ook een uitgebreid bouwkundig rapport. Bel Premiumkeur voor een grondige kruipruimte inspectie Haarlem.

kruipruimte onderzoek Haarlem
inspectie van de kruipruimte
Vloerbalken inspecteren in de kruipruimte
lekkage opsporen in de kruipruimte
Kelder inspectie Haarlem


in Haarlem heb ik al heel wat vochtige kelders geïnspecteerd. Er zijn allerlei bedrijven actief die u allerlei wondermiddeltjes proberen aan te praten. De meest gebruikte, is het injecteren van de keldermuren en vloeren. Producten die zogenaamd TNO gekeurd zijn. Hiermee willen ze de indruk wekken dat ze  producten van hoge kwaliteit gebruiken. Ik kan u vertellen dat in heel veel gevallen al deze wondermiddeltjes niet helpen bij oude kelders. Als de kelders zijn gemaakt van baksteen en gemetseld met een kalkhoudende mortel dan is injecteren geen blijvende oplossing. U krijgt van ons een eerlijk en no-nonsense advies want hiermee voorkomt u dat u duizenden euro’s uitgeeft aan werkzaamheden en producten die de problemen niet oplossen.

Vocht inspectie en vocht gebreken


Vooral bij oude huizen in Haarlem komen vochtproblemen veel voor. Een veel voorkomend probleem is zwarte schimmel op de gestucte muren. Een ander veel voorkomend probleem is optrekkend vocht vanuit de kruipruimte. Vaak kun je gele vochtplekken gezien boven de plint. Een ander veel voorkomend probleem bij oude huizen is doorslaand vocht. Vocht dat vanuit de gevel naar binnen trekt. Oorzaken kunnen slecht metselwerk en voegwerk zijn maar ook pleisterwerk. Je hebt heel veel kennis en ervaring nodig om de oorzaak te kunnen opsporen, maar ook om u het beste en meeste betaalbare advies te geven hoe de vochtproblemen moet aanpakken.  Kies daarom voor Premiumkeur. We zijn een lokaal bekend vochtexpert en weten precies wat er in Haarlem en omstreken speelt. Bel Premiumkeur voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Haarlem.

kruipruimte inspectie (2)
inspectie van een kwaaitaalvloer
kruipruimte onderzoek Haarlem
kwaaitaal vloer inspectie
Bouwkundige keuring kruipruimte


Besef goed dat tijdens de bouwkundige keuring van uw huis de kruipruimte vaak alleen vanuit het kruipluik geïnspecteerd wordt. Een zeer oppervlakkige kruipruimte inspectie die u letterlijk te duur kan komen te staan. wij van Premiumkeur doen altijd ons best om helemaal de kruipruimte in te kruipen zodat u precies weet wat u koopt. De meeste inspecteurs slaan de kruipruimte over en dit staat zelfs in de algemene voorwaarden en dat geldt ook voor de meeste inspecteurs die bij het keurmerk vakkundig gekeurd zijn aangesloten. Wilt u een zeer uitgebreide inspectie en bouwkundige keuring van uw nieuwe huis neem dan contact met ons op.

Vloeren onderzoek


Tijdens de kruipruimte inspectie worden alle vloerbalken geïnspecteerd. Bij problemen met optrekkend vocht en een hoge relatieve vochtigheid in de kruipruimte komt houtworm, huiszwam en houtrot veel voor. Tijdens de kruipruimte inspectie wordt ook het leidingwerk geïnspecteerd. In de rapportage vermelden we welke gebreken hersteld moeten worden en wat dit ongeveer kost. Bel Premiumkeur voor de meest uitgebreide kruipruimte inspectie Haarlem.

Bij Premiumkeur werken vakmensen


Vanwege de goede reviews op internet contact opgenomen met Premiumkeur voor een bouwkundige keuring. En ze overtroffen mijn verwachtingen. Gesproken en gemaild met Fred Tokkie die uiteindelijk niet zelf de keuring kon doen, maar Bo Schreurs stuurde. Toen ik 10 minuten te vroeg aan kwam bij het huis stond Bo al buiten foto’s te nemen. Het hele huis is grondig geïnspecteerd (inclusief dak en kruipruimte) waarna hij uitgebreid de tijd nam om mij mee te nemen door het huis en al mijn vragen te beantwoorden. Het uitgebreide en overzichtelijke keuringsrapport had ik 2 dagen later al. Een uitstekende service.

Bel Premiumkeur als u vochtproblemen heeft in de Kruipruimte


Ook deze keer is Fred weer zeer deskundig en doortastend te werk gegaan. Door grondig onderzoek heeft hij een lekkage in een moeilijk bereikbaar deel van de kruipruimte weten op te sporen, zodat het snel gerepareerd kon worden. Een echte aanrader!

100 % onafhankelijke kruipruimte inspectie


Fred heeft heel snel door waar de problemen zich bevinden en heeft de kruipruimte onderzocht, hetgeen best gevaarlijk kon zijn en zeker bewerkelijk is. Maar zonder problemen want een goede inspectie is van belang. De stand van de gevel, de kwaliteit en leeftijd van de leistenen, alles kwam voorbij en werd van nuttige info voorzien waarmee wij wat konden. Zijn off the record advies bleek ook een schot in de roos want de kosten zouden inderdaad aanzienlijk hoger uitkomen dan we verwachtten. Zijn advies was dan ook zonneklaar. Dank Fred en we zullen je zeker weer vragen voor een volgende keuring.

Deskundig advies en contra-expertise


Vanwege problemen met de vloerbalken Fred gevraagd om een inspectie uit te voeren. Fred stelde voor om mee te gaan de kruipruimte in, zodat ik met eigen ogen ook de situatie kon beoordelen. Bijzonder was dat de uitkomsten van een eerder uitgevoerde bouwtechnische keuring bij aankoop van de woning totaal onjuist bleken. Het mooie was dat hij ook gelijk met een mogelijke oplossing kwam en dat heel duidelijk en begrijpelijk weet te communiceren.