023-2340040 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

Dakinspectie Bloemendaal


Dakinspectie Bloemendaal. Laat uw dak inspecteren door een onafhankelijke dakspecialist en dus niet door een dakdekkersbedrijf want die proberen een opdracht uit de zogenaamde gratis dakinspectie te slepen, dus uiteindelijk betaalt u de dakinspectie van het dak alsnog. Bel Premiumkeur voor een onafhankelijke en objectieve dakinspectie Bloemendaal. Premiumkeur is volledig onafhankelijk en wij zullen u geen dakdekkers aanbevelen, zodat u kunt vertrouwen op een 100% onafhankelijk dak advies. Neem contact op met Premiumkeur en maak een afspraak voor een professionele dakinspectie Bloemendaal. Bel 023-2340040 of e-mail naar premiumkeur@gmail.com

Lees de recensies van vele tevreden opdrachtgevers en huizenkopers die Premiumkeur hebben ingeschakeld voor een dakinspectie Bloemendaal. Klik op de link voor alle diensten en tarieven van Premiumkeur

Bezoek het youtube videokanaal met vele leerzame video’s uit onze dagelijkse praktijk.

Dakinspectie of een specialistisch onderzoek


Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn multidisciplinair en goed opgeleid. Wij kunnen bijna elk bouwkundig probleem voor u oplossen. U kunt de inspecteurs van Premiumkeur inhuren voor een dakinspectie, maar ook voor een specialistisch onderzoek zoals: een funderingsonderzoek, nulmetingmeerjarenonderhoudsplankruipruimte inspectie, vochtinspectie, scheuren onderzoek, vloeren onderzoek, bouwkundig geschil met een aannemer, schade onderzoek inclusief een schaderapport, contra-expertise, balkon inspectie, gevel inspectie en het opsporen van alle soorten dak lekkages, maar ook het opsporen van alle soorten lekkages in uw woning. De inspecteurs bieden u jarenlange ervaring en een summum aan vakmanschap bij het uitvoeren van een dakinspectie Aerdenhout.

 

dakinspectie glazen dak
inspecteren loodslabben
dakinspectie flatgebouw
dakinspectie monumentaal pand

Fred heeft ons enorm snel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eerste woning. Er was enige haast geboden bij het laten keuren van onze woning omdat wij overeen waren gekomen de bouwkundige keuring in onze bedenktijd uit te laten voeren. Fred dacht meteen met ons mee en kon onze woning zelfs al keuren op de dag van het tekenen van onze voorlopige koopovereenkomst (1 werkdag na mijn telefoontje).

Tijdens de bouwkundige keuring bleek Fred een wandelende encyclopedie op het gebied van woningonderhoud en vlogen de tips ons om de oren. Mijn vriend mocht meteen samen met Fred het dak op om daar de boel te inspecteren en zo liepen we de woning van boven tot aan beneden door. De keuring eindigde met een grondige inspectie van de kruipruimte, waarbij we zelfs werden uitgenodigd om Fred achterna te kruipen.

Fred’s deskundige en grondige blik heeft ons enorm geholpen en gerustgesteld – het huis vertoonde ondanks zijn niet geringe leeftijd nauwelijks gebreken. Wij kunnen Fred aan iedereen aanbevelen die een bouwtechnische keuring wil laten uitvoeren (en dat graag wil laten doen door een uiterst aardige en vrolijke vent).

Voor de aankoop van een woning uit 1950 hebben we Fred gevraagd om een bouwtechnische keuring uit te voeren. Vanaf het eerste moment verliep het contact erg fijn. En alhoewel Fred op vakantie was werden de berichten erg snel beantwoord. De keuring liep erg fijn, en de makelaar vond het lastig. Wat liep Fred enthousiast door het huis, klopte hier, voelde daar. De vloer werd gemeten, het dak gecontroleerd en voor je het wist zat Fred op het dak. En ook de kruipruimte werd zeker niet overgeslagen. Vakkundig als Fred is deelt hij snel zijn kennis, geeft tips over de status van de woning en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Hij is er voor jou als opdrachtgever en dat merk je ook. Zorg dus dat je bij de keuring bent dan krijg je veel meer inzicht. Het rapport verscheen snel na de keuring en voldeed prima aan onze wensen, inzicht in de kosten die er aan zitten te komen op korte termijn en middellange termijn. Wij zijn erg tevreden Fred, ik loop met regelmaat op te scheppen over de wijze waarop jij de bouwkeuring uitvoerde en het plezier waarmee je dat doet. Chapeau.

Fred heeft ons een duidelijk, eerlijk en concreet advies gegeven m.b.t. de staat van ons dak en de eerder gedane werkzaamheden. Hij komt zijn afspraken na en blijft betrokken voor overleg tijdens de nog te komen dakrenovatie. Ik raad hem zeker aan.

Ik ben blij dat Fred onze woning heeft gekeurd.

Fred was telefonisch goed bereikbaar. De afspraak was snel ingepland in samenspraak met de verkoopmakelaar.

Op de dag van de keuring gaf hij vooraf aan waar hij op gaat letten. Tijdens de keuring gaf hij meteen al goede tips wat ik zou kunnen aanpakken voor betere isolatie en praktische tips zoals sloten vervangen omdat je niet weet hoeveel sleutels in omloop zijn.
Tijdens de keuring was de verkoopmakelaar positief verrast ‘ik heb nog niet eerder een bouwkundige keurder gezien die echt het dak op gaat. Normaal zie ik de keurders met een spiegeltje op het dak kijken’. Wat mij het gevoel geeft dat hij een goede keuring uitvoert.

Dakinspectie (1)
Dakinspectie (2)
Dakinspectie (3)
Dakinspectie (4)

Dakinspectie rieten dak


Wij weten waar je op moet letten bij de dakinspectie van een rieten dak en waar de zwakke plekken zitten. Wij kunnen u ook vertellen hoe je een rieten dak het beste kunt onderhouden. Een rieten dak gaat gemiddeld 35-40 jaar mee. Maar als een rieten dak slecht is onderhouden kan dit desastreuze gevolgen hebben voor de levensduur van het rieten dak. Er zijn veel factoren die een negatief effect kunnen hebben op de levensduur. Een rieten dak kost gemiddeld € 100 per vierkante meter. Als u een grote villa heeft kan het rieten dak u al snel € 60.000 of meer gaan kosten. En ik kan me voorstellen dat u zich afvraagt of het dak misschien nog wel even mee kan of niet. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn hebben wij geen belang om u een nieuw rieten dak aan te praten. Als wij een dak inspecteren zullen wij u geen rietdekkersbedrijven aanbevelen want wij vinden dat u moet kunnen rekenen op een 100% onafhankelijk advies. Dit is de reden waarom u ons moet inhuren en niet een rietdekkersbedrijf want een rietdekker probeert wellicht een opdracht uit de rieten dakinspectie te slepen.

Lood en zinkwerk grondig inspecteren


Tijdens de dakinspectie Aerdenhout zullen we al het lood en zinkwerk op het dak inspecteren. De loodslabben in de schoorsteen en in de gevel. De zinken daken op bijvoorbeeld de dakkapellen. De zinken deklijsten op de gevels. Het uitvoerig inspecteren van het lood en zinkwerk van de aanbouw of opbouw. En het dak grondig inspecteren doe je door er helemaal op te klimmen. Wij inspecteren daken ook op de mogelijk aanwezigheid van asbest. Asbest werd in het verleden vaak toegepast bij oudere huizen en boerderijen. De manier van inspecteren is dat wij op een aantal plekken dakpannen zullen verwijderen, maar het is niet mogelijk tijdens de dakinspectie om alle dakpannen te verwijderen want dat is ondoenlijk. Tijdens de inspectie kunnen we ook gelijk het dakbeschot en de panlatten bekijken. Als een langdurige lekkages zijn geweest veroorzaakt dit ook vaak houtworm. Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau die niet alleen dakinspecties uitvoert, maar ook specialistisch onderzoeken. Mocht u een geschil hebben met een dakdekker of aannemer over de uitgevoerde dakwerkzaamheden dan kunt u ons inhuren voor een contra-expertise.

dak lekkages opsporen
inspectie van het dakbeschot
Schoorsteen inspectie
dakinspectie zonnepanelen

Flatgebouw


Er is geen beperking bij ons wat hoogte betreft. U kunt ons ook inschakelen voor het inspecteren van een flatgebouw. In een flatgebouw is meestal een dakluik aanwezig. Een flatgebouw heeft vaak een groot dak en de kosten voor het vernieuwen van een grote dak kan de VVe gemakkelijk  €50.000 of meer gaan kosten. Voordat u een dak vervangt wilt u als vve natuurlijk zeker weten of het dak ook echt vernieuwd moet worden of dat het misschien nog even mee kan gaan. Wilt u een onafhankelijk dak advies neem dan contact met ons op.

Vereniging van eigenaren


Wij maken ook meerjarenonderhoudsplannen voor verenigingen van eigenaren. En de inspectie van het dak is een belangrijk onderdeel om een goed beeld te krijgen over de verwachte termijnkosten. Het bedrijf Premiumkeur is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. We zijn multidisciplinair. Onze corebusiness is bouwkundige keuringen. Wij voeren duizenden bouwkundige keuringen uit per jaar. Kennis en ervaring die we meenemen tijdens de dakinspectie Aerdenhout. Wij weten wat er in Aerdenhout speelt.

We hebben veel lokale kennis en ervaring.

Dakinspectie (5)
Dakinspectie (6)
Dakinspectie (7)
Dakinspectie (8)

Bouwkundige keuring nodig? Twijfel dan niet en bel Fred!

Omdat ik nog niet eerder een bouwkundige keuring had laten uitvoeren, ben ik op internet op zoek gegaan naar een iemand die verstand heeft van zaken en tegelijk niet de hoofdprijs vraagt. N.a.v. de goede reviews belde ik Fred op. Aan de telefoon was hij zeer vriendelijk en nam ruim te tijd om mijn vragen te beantwoorden. Je merkt dat hij service hoog in het vaandel heeft staan en dat hij graag meedenkt. Hij komt op voor de belangen voor 1 partij en dat ben JIJ!

Op locatie ging hij ook zeer vakkundig te werk: kruipruimte in, dak op, niets is te gek. Tevens gaf hij aan waar ik allemaal op moest letten en hij noemde een aantal punten op waar ik nog niet aan had gedacht. Ook hier nam hij uitgebreid de tijd voor.

Het rapport wordt in heldere taal weergegeven en is voorzien van foto’s. Na afloop staat hij klaar om vragen te beantwoorden en geeft hij goed advies.

Al met al een bijzonder prettige ervaring! Ik kan Fred van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een gedegen keuring zonder fratsen. Ik weet nu dat ik absoluut geen dure bureau hoef in te huren om tot een bouwkundig rapport te komen en dat scheelt dan ook weer in de portemonnee!

Fred heeft voor ons een woning gekeurd uit 1915. Er waren wat twijfels over o.a. de houten vloer en schilderwerk, dus besloten dat een bouwtechnische keuring daar uitsluitsel over moest geven. Na veel zoekwerk zijn we op Fred uitgekomen en zijn profiel sprong er uit in vergelijking met andere aanbieders. Let op: hij is niet de goedkoopste in de markt, maar van wat ik qua ervaringen hoor over anderen is hij die paar tientjes extra meer dan waard en kan je veel geld schelen!
Contact vooraf was prima, Fred was duidelijk in dat hij niet direct de volgende dag beschikbaar was, maar toch vrij snel daarna (paar dagen). De keuring zelf verliep vlot, maar toch zeer uitgebreid. We zijn alles bij elkaar toch ruim een uur bezig geweest voor een woning van 80m2. Fred stelt zich kort voor, maar gaat direct aan de slag. Hij neemt je mee en laat je alles zien wat hij zelf ook tegen komt. Hij klimt het dak op om dingen goed te bekijken en is niet bang om confronterende zaken te benoemen (ondanks dat de huidige bewoner aanwezig was). Hij vraagt ook aan je om mee te kijken en checkt of je het begrepen hebt. Geeft ontzettend veel nuttige tips tijdens de keuring en beschrijft veel van die ook in zijn rapport. TIP: schrijf wel met hem mee tijdens de keuring om niets te missen! Nadeel was dat we de kruipruimte niet helemaal in konden omdat de bewoners de vloer volledig sluitend hadden gelegd, maar hij wist met zijn laser en gevoel exact te beschrijven wat men had gedaan aan de vloer en wat er niet was gedaan, zonder dat de bewoner dit van tevoren zelf verteld had. Getuigd van kennis.
Prettige en leerzame keuring en zelfs de huidige bewoner wilde hem na deze ervaring inschakelen voor hun volgende woning. Keuring die ze zelf uit hadden laten voeren in dit huis was volgens hen bij lange na niet wat er nu gebeurde.
Het rapport liet een aantal dagen op zich wachten, wat me normaal lijkt als het goed moet gebeuren. Wel wat kleine schoonheidsfoutjes (verkeerde foto van de keuken), maar dat werd na een mailtje snel hersteld. Rapport is duidelijk, overzichtelijk en toch in detail beschreven. Komt ook overeen met wat er ter plaatse besproken is.
Samengevat; zeer open en eerlijke keurmeester die zijn vak verstaat. Is altijd bereikbaar, ook na het rapport voor eventuele vragen. Als je het mij vraagt, is dit hoe een bouwtechnische keuring moet zijn. Als je jezelf geld wilt besparen en niet voor verrassingen wilt komen te staan bij de aankoop van je woning, dan denk ik dat hij de juiste keuze is tussen alle partijen die zeggen onafhankelijk te zijn, maar dat in praktijk niet zijn. Fijne ervaring en schakel hem zonder twijfel weer in tijdens een eventuele volgende keuring!

Dakinspectie (9)
Dakinspectie (10)
Dakinspectie (11)
Dakinspectie (12)

Isolatie advies en dakinspectie met infraroodcamera


Wij kunnen u adviseren bij de isolatie van alle soorten daken. Wij kunnen u precies vertellen hoe je dat moet doen, maar we kunnen ook vertellen hoe het niet moet doen. Het isolatieadvies dat wij geven is 100% onafhankelijk want wij bevelen geen bedrijven aan zodat er geen belangenverstrengeling kan zijn.  Door gebruik te maken van ons onafhankelijk advies kunt u onnodige uitgaven voorkomen en het kan u duizenden tot tienduizenden euro’s schelen. Wij zijn in het bezit van een infraroodcamera en kunnen de isolatielekken van een dak of een huis voor u opsporen. Op basis van deze thermografische inspectie kunnen wij u een passend advies geven. Wij adviseren particulieren, bedrijven en vereniging van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Dakinspectie van alle soorten platte daken


Er zijn verschillende soorten platte daken. De meest bekende is bitumineuze dakbedekking. Maar tegenwoordig wordt er ook veel kunststof dakbedekking gebruikt zoals EPDM.

Wij inspecteren alle soorten platte daken en wij kunnen u ook helpen bij het opsporen van lekkages. We hebben speciale lekdetectie apparatuur waar we lekkages mee kunnen opsporen. Dit is vaak voordeliger dan destructief onderzoek. Als wij een dakinspectie uitvoeren kunnen wij ook het schilderwerk op het dak inspecteren. Op vaak moeilijk bereikbare plekken is een vaak achterstallig onderhoud. Tijdens de dakinspectie kunnen wij scherpe foto’s maken zodat u ook weet in welke conditie het schilderwerk op het dak verkeert.

lekkages opsporen bij de dakkapel
dakinspectie ten behoeve van het meerjarenonderhoudsplan
inspectie dakpannen
inspectie van het zadeldak

Na een korte zoektocht op Google vond ik Fred Tokkie, na ook wat reviews gelezen te hebben was ik overtuigd om hem te bellen.
Gelukkig kon hij ook snel handelen, dit was voor mij een belangrijk punt omdat de verkoper/makelaar wat haast hadden.

Op de dag zelf begeleide hij mij vakkundig door het huis en gaf hij ook veel tips door hoe ik de bouwkundige gebreken op kon lossen.
Zo bespraken we uitvoerig het dak, maar kwam hij ook met tips voor isolatie. De bouwkundige gebreken kwamen naar boven en per probleem is uitvoerig verteld hoe het opgelost kon worden, zo ook op het dak.
Over het dak gesproken, hij ging ook gewoon het dak op. Zowel het platte dak als het schuine dak dus alles is uitvoerig bekeken.

Al met al was het dus een positieve ervaring voor mij met als pluspunten het snelle handelen en duidelijk kennis van zaken die mij ten goede zullen komen.

Vakkundig en neemt de tijd om alles uitvoerig uit te leggen.
Wij hebben Fred begin van de week gecontacteerd voor een keuring voor een potentiële aankoop van een woning. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak en ging volledig in de kruipruimte voor een uitgebreide check. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

Hele fijne keurder! Bo deed een volledige inspectie van het huis ook bovenop het dak. Hij neemt je daarna mee om alle punten langs te lopen en tips te geven m.b.t. de woning om problemen in de toekomst te voorkomen. Zeker een aanrader om een goed beeld te krijgen van de woning!

Fred is doortastend, volop eerlijk en doet wat hij zegt. Alle hoeken en gaten van dak tot kelder zijn bekeken, beoordeeld en vastgelegd met beeldmateriaal. Daarna een uitgebreid rapport ontvangen. Deze man heb je echt nodig wanneer je een huis koopt. Fred is goed en laagdrempelig benaderbaar, heeft het beste met je voor en maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Kortom: voor een 100% eerlijk en duidelijk advies, haal Fred in je huis!!! Ik kan hem aan iedereen adviseren.

Bo heeft onze nieuw woning in Maarn gekeurd. Dit deed hij heel zorgvuldig! Hij ging zelfs het dak op en kruipend door de kruipruimte. Vriendelijk en vakkundig! Mooi rapport ontvangen, echt een aanrader!

Bo was snel beschikbaar en nam uitgebreid de tijd om de bouwkundige keuring uit te voeren. Daarbij werd inderdaad het dak en de kruipruimte vakkundig gecontroleerd. Er was voldoende ruimte voor vragen. Het rapport volgde enkele dagen na de inspectie. Zelfs de verkopend makelaar was onder de indruk. Aanrader!

Wij zijn erg tevreden over de dakinspectie die we hebben laten uitvoeren. We hebben contact gehad met Fred en de inspectie is uitgevoerd door Bo. Beide heren zijn erg vriendelijk en deskundig. Bo legt alles duidelijk uit en is eerlijk en nuchter in zijn advies. Het dak van de berging heeft hij ook maar meteen geïnspecteerd, super attent en pro actief! Het rapport is helder en to the point. Wij weten waar we aan toe zijn de komende jaren! Premiumkeur is echt een aanrader als je zoekt naar een vakkundig en betrouwbare inspectie.

Voor de aankoop van een – zo op het eerste gezicht – prima huis in Amsterdam maakten wij gebruik van de diensten van Premiumkeur. Met professionele metingsapparatuur, een vakkundige blik, doortastende aanpak (ook de kruipruimte en het dak werden meegenomen) en een eerlijk, transparant verhaal (over wat niet, maar ook over wat wél bouwtechnisch in orde was), bleek dat er toch meer gebreken waren dan wij aanvankelijk hadden ingeschat. Als gevolg van de verwachte, extra kostenposten en funderingsproblematiek hebben we uiteindelijk van de koop afgezien. Het gaat om een serieuze aankoop en hoge bedragen dus het was heel fijn een onafhankelijke(!) en betrouwbare bouwkundige partij als jullie in de hand te hebben genomen. Volgende keer zeker weer, veel dank!

Wij zijn zeer tevreden over de uitgebreide keuring van Bo. Het is duidelijk dat hij de bouwkundige keuring serieus aanpakt. Voor onze woning deed hij op basis van een eerste analyse een uitgebreid funderingsonderzoek, waarbij hij ook de kruipruimte volledig doorkroop en zelfs het dak inspecteerde. Zijn onderzoek heeft geleid tot de ontdekking van serieuze funderingsproblemen, waardoor we de koop hebben ontbonden. Bo’s duidelijke en transparante communicatie met uitgebreid rapport en eerlijk advies gaven hierbij de doorslag. We zouden Bo een volgende keer zeker weer inschakelen voor een bouwkundige!

Tot 2 keer toe heeft Fred ons behoed van onvoorziene kostenpost en wat misschien had kunnen uitmonden in een miskoop.
Hij kijkt net wat verder dan het standaard ‘Checklijstje’, kruipt de kelder in en klimt het dak op! Hij maakt bespreekbaar wat verkopers liever verzwijgen!
De rapportages geven een goed beeld van de kosten op korte en op langere termijn.