023-2340040 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur

Bouwkundige Keuring Vinkebrug


Neem contact op met Premiumkeur 023-2340040 voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Lees de recensies van tevreden consumenten die door de inspecteurs van Premiumkeur een bouwkundige keuring hebben laten uitvoeren. Wat kost een bouwkundige keuring bij Premiumkeur? Klik op de link voor alle diensten en tarieven die Premiumkeur aanbiedt.

Lees een schokkend krantenartikel over makelaars die samenwerken Woningkeur, Perfectkeur en andere lokale inspecteurs. Dit krantenartikel is een must voor iedereen die een huis wil gaan kopen in Haarlem en omstreken.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen en leerzaam artikel voor iedere koper van een oud huis.

Bezoek het youtube videokanaal van Premiumkeur met vele video:s uit onze dagelijkse praktijk.

 

 

 

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn multidisciplinair en goed opgeleid. Wij kunnen bijna elk bouwkundig probleem voor u oplossen. U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring maar ook voor een specialistisch zoals een funderingsonderzoek, scheuren onderzoek, dakinspectienulmeting, meerjarenonderhoudsplan, kruipruimte inspectie, vochtinspectie, vochtonderzoek, vloerenonderzoek, bouwkundig geschil met een aannemer, of dakdekker een schade onderzoek, het opstellen van een schaderapport bij lekkages of stormschade, balkon inspectie, dak lekkages opsporen met geavanceerde lekdetectie apparatuur en het opsporen van diverse andere soorten lekkages in uw woning.

De ervaren inspecteurs van Premiumkeur zijn wekelijks in aan het werk in Aerdenhout, Overveen, Bloemendaal, Heemstede, Spaarndam, Spaarnwoude, Zandvoort, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen, Velserbroek, Haarlemmerliede, Vijfhuizen, Cruquius, Lijnden, Vogelenzang en Bennebroek {Noord-Holland}

 

dakinspectie door Premiumkeur
kruipruimte inspectie (2)
vloerbalken inspecteren
kwaaitaal vloer inspectie

Bouwkundige keuring inclusief een grondige dakinspectie


Hele fijne keurder! Bo deed een volledige inspectie van het huis, ook inclusief de inspectie van het volledige dak. Hij neemt je daarna mee om alle punten langs te lopen en tips te geven m.b.t. de woning om problemen in de toekomst te voorkomen. Zeker een aanrader om een goed beeld te krijgen van de woning!

 

Een bouwkundige keuring die u geld bespaart


Bo heeft ons uitstekend geholpen met een bouwtechnische keuring. Ondanks de (onuitgesproken) tijdsdruk van de makelaar toch genoeg punten gevonden waar wij binnen onze bedenktijd mee in onderhandeling konden met de verkoper. Een aanrader!

 

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn deskundig


Wij hebben hele goede ervaring met Fred Tokkie van Premiumkeur

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis (jaren 30,) maar had hij ook een aantal kritische puntjes.

Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het bouwkundig rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail er keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt.

 

Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten van makelaars


Fred heeft ons enorm geholpen bij de 2e keuring van onze woning na de aankoop. Tijdens de aankoop hebben we een bouwkundige keuring uit laten voeren door een keurder die ons aangeraden werd door de makelaar. Na aankoop bleken er toch gebreken te zijn waar we vervolgens Fred hebben gevraagd de woning verder te onderzoeken.

Fred heeft uitgebreid de tijd genomen om alles in de woning te onderzoeken en heeft tevens een kruipruimte inspectie uitgevoerd, hij kijkt zeker verder dan andere keurders. Het was al snel duidelijk dat hij enorm veel ervaring heeft. Hij heeft ons kundig bijgestaan en zijn uitgebreide rapportage heeft ons enorm geholpen in het vervolgproces. Dankzij Fred hebben we de rechtszaak gewonnen en heeft de verkoper ons flink moeten compenseren.

 

dakbeschot inspecteren (2)
Vloerbalken inspecteren in de kruipruimte
Loodslabben inspecteren tijdens de bouwkundige keuring
lekkage opsporen bij de dakkapel

Bij Premiumkeur werken bouwkundige experts


Fred heeft een uitzonderlijke bouwkundige expertise en blinkt echt uit in zijn vakgebied. Hij heeft een scherp oog voor gebreken en problemen die anderen mogelijk over het hoofd zouden zien.Wat Fred echt onderscheidt, is zijn vermogen om complexe technische informatie op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf me het vertrouwen om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot mijn huis. Zijn professionaliteit en toewijding heeft ons (mij en ons VVE) keer op keer (al sinds 2016) overtuigd om geen andere partij dan Premiumkeur te overwegen. Ik beveel Fred ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare professional op het gebied van bouwkundige inspecties. Bij deze mijn oprechte dank aan jouw en jouw onmisbare bijdrage aan een recente zaak wat er voor gezorgd heeft dat we geen financiële schade hebben opgelopen.

 

De bouwkundige keuring van een gemeentelijk monument


Fred Tokkie is een zeer kundig inspecteur. Twee jaar geleden kochten wij een gemeentelijk monument, ontworpen door Johan Wilhelm Hanrath.

De grootte van het object (500m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder bouwkundig rapport,in handen, konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratie kosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Fred’s rapport fungeerde hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen!

 

inspectie van de kruipruimte
inspectie dakbeschot
bouwkundige inspectie zadeldak
lekkage-opsporen

Premiumkeur is 100% onafhankelijk en deskundig


Wij zijn op onze knietjes dankbaar dat we Premiumkeur hebben gevonden. Na heel wat prutsers betreft bouwkundige, installateurs en loodgieters, hebben wij eerlijk en echt gedegen advies gekregen. Fred schroomt ook niet om zelfs op afstand goed advies te geven per telefoon, waarmee we direct aan de slag konden. Service is dus extreem hoog. Ook een afspraak maken, is zo gedaan en het bouwkundig rapport voor ons complex vochtprobleem is zeer deskundig met helder onderbouwd advies.
Fred en Daan: bedankt!

 

U kunt Premiumkeur ook inhuren voor een uitgebreide dakinspectie


Wij zijn erg tevreden over de dakinspectie die we hebben laten uitvoeren. We hebben contact gehad met Fred en de inspectie is uitgevoerd door Bo. Beide heren zijn erg vriendelijk en deskundig. Bo legt alles duidelijk uit en is eerlijk en nuchter in zijn advies. Het dak van de berging heeft hij ook maar meteen geïnspecteerd, super attent en pro actief! Het rapport is helder en to the point. Wij weten waar we aan toe zijn de komende jaren! Premiumkeur is echt een aanrader als je zoekt naar een vakkundig en betrouwbare inspectie.

 

De makelaar heeft een liefst een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis makkelijk en snel te verkopen is de makelaar erbij gebaat dat het huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Daarom beveelt de makelaar u bedrijven waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken deze inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u als concument een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf omdat gebreken niet gezien worden. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in. De inspecteurs van Premiumkeur klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes. We gebruiken specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder.

 

dakinspectie ten behoeve van een meerjarenonderhoudsplan
bouwkundige keuring rijksmonument
houtworm inspectie
lekdetectie Haarlem

De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn echte specialisten


Fred is een vakman met beroepseer. Waren er in de bouw- en onderhoudswereld, maar meer mensen als Fred. Hij is deskundig en gaat grondig te werk. Op zijn advies kun je bouwen.

 

Premiumkeur is allround in bouwkundige inspecties


Ook deze keer is Fred weer zeer deskundig en doortastend te werk gegaan. Door grondig onderzoek heeft hij een lekkage in een moeilijk bereikbaar deel van de kruipruimte weten op te sporen, zodat het snel gerepareerd kon worden. Een echte aanrader!

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is zeer grondig


Afgelopen maandag heeft Fred voor ons een bouwkundige keuring verricht. Omdat het een oudere woning betrof wilden we een onafhankelijk oordeel voordat we over zouden gaan tot koop van de woning.
Na de bouwkundige keuring mondeling de resultaten besproken. Deze gaven ons een duidelijk beeld en wisten we hoe we ervoor stonden.
Mede dankzij de uitgebreide bouwkundige keuring hebben we een weloverwogen beslissing genomen.

 

 

Bouwkundige keuring inclusief gratis isolatie advies


Ik heb Fred gevonden met Google. Hij is heel goed bereikbaar en ik had snel een afspraak met hem. Ons huis was al gekocht, maar we zaten toch met enkele bouwtechnische vragen. Telefonisch spraken we een bouwkundige keuring af.
Eenmaal ter plekke werd het een persoonlijk advies op maat. Fred is vooruitziend, heeft absoluut kennis van zaken en het is een plezier om met hem te werken. Hij heeft mijn bouwtechnische vragen snel besproken en opgelost! Superfijn!
Tevens had hij nog allemaal andere nuttige tips m.b.t. energie en verduurzaming. Je kan Fred het beste ruim van tevoren voor je een woning koopt bellen, dan kun je alles planmatig aanpakken en is je huis klaar voor de toekomst. Ik kan Fred aan iedereen aanbevelen!

 

Funderingsonderzoek Haarlem
Inspectie van de groepenkast
Inspectie cv-installatie
opleveringskeuring

Een goed uitgevoerde bouwkundig keuring kan een miskoop voorkomen


Fred Tokkie is allereerst kundig en betrouwbaar in zijn oordeel m.b.t. het huis. Daarnaast is hij ook prettig in de omgang en is snel met zijn rapportage. Wij zijn zeer tevreden over zijn adviezen bij de aankoop van ons vrijstaande huis in Aerdenhout. Aangezien het huis al een tijd te koop stond en meer dan 80 jaar oud is, was het nodig om een goed inzicht te krijgen in de herstelwerkzaamheden die per se moeten gebeuren en of het huis goed gebouwd is. Fred heeft dit duidelijk weergegeven en heeft ons zo goed voorbereid op te maken kosten bij de aankoop. Met Fred krijg je een goed en degelijk advies dat nodig is om niet een “kat in de zak” te kopen. Ik raad dan ook zeker aan om Fred in te schakelen bij een dergelijk onderzoek voor uw (nieuwe) huis.

 

Bouwkundige keuring inclusief een gedetailleerd bouwkundig rapport


Zeer tevreden. Fred Tokkie is een zeer enthousiaste professional aan wie geen detail van de te keuren huis voorbij gaat. Hij inspecteert, checkt, onderzoekt, fotografeert, legt uit. Werkt snel en doeltreffend. Hij geeft tijdens de zeer vlotte keuring alvast adviezen, laat niet alleen het probleem zien maar stelt ook gelijk de oplossing voor. Ik heb heel snel een zeer net gedetailleerd rapport gekregen, compleet met foto’s van de besproken delen van het huis, met een duidelijke uitleg van wat er aan het huis moest gebeuren, op welke wijze, met de kosten erbij, als compleet verslag met een overzichtelijke tabel als samenvatting van de kosten. Zeker een eye opener. Hem vallen zaken op waar een potentiële koper overheen kijkt. Ik raad Fred zeker aan, en mocht ik hem weer nodig hebben, zal ik niet aarzelen hem nogmaals in te huren.

 

Bouwkundige keuring inclusief een kruipruimte inspectie


Fred Tokkie is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

 

 

De inspecteurs van Premiumkeur helpen u graag


Heel fijn, dat Fred op heel korte termijn onze nieuwe aankoop kon keuren. Contact met Fred was meteen heel prettig en to-the-point. Na de bouwkundige keuring door Fred bleek ons vermoeden gelukkig bewaarheid, maar het geeft toch een heel fijn gevoel, dat een expert het heeft beoordeeld. En de keuring was behoorlijk grondig, waarbij een klein lekje en een doorgeslagen raam aan het licht kwamen. Geen grote dingen dus, maar wel iets om nog even te bespreken met de verkopende makelaar op een moment (voor oplevering) dat er wellicht nog wat te onderhandelen is wie voor deze kosten opdraait. Hij gaf me ook nog een aantal goeie tips in verband met energieverbruik. Je merkt meteen dat hier iemand aan het werk is, die verstand van zaken heeft, dus ik zou Fred dan ook zeker een volgende keer weer in de arm nemen en kan hem van harte aanbevelen!

 

kelder lekkage opsporen
dakinspectie monumentaal grachtenpand
lekkage opsporen in de kruipruimte
inspecteren van het zinkwerk van een dakkapel

Bouwkundige keuring op korte termijn


Vanwege de aankoop van een huis heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen n.a.v. het bouwkundig rapport goed geholpen. top!

 

Kies voor de betere bouwkundige keuring


Daan heeft bij ons de bouwkundig keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc. is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

 

bouwkundige keuring Premiumkeur
vochtinspectie
funderingsonderzoek Leidsebuurt
betonrot-inspectie

Premiumkeur is goed bereikbaar


Wat een bijzonder fijne vent om mee te werken. Fred reageert snel op een aanvraag voor een keuring, werkt als het moet ook in het weekend, heeft bijzonder veel ervaring, communiceert uitstekend (zowel tijdens het werk als daarna per mail + het rapport) en is gewoon heel erg goed. Echt een uitstekende vakman.

 

Premiumkeur biedt u ouderwetse service, zoals het hoort


Om in aanmerking te komen voor een koopwoning moet je snel handelen. Als je dan op zondagochtend contact zoekt en binnen een paar uur meer dan volledig geïnformeerd bent kan je dit alleen maar uitstekende service noemen. En het mooiste aan het verhaal is dat Fred op deze zondag mailde vanuit zijn vakantieadres. Wat een service als tijdens je vakantie een klant voorziet van goed advies en zelfs nog tips meegeeft dit ik kon gebruiken bij mijn onderhandeling