023-2340040 premiumkeur@gmail.com

Bouwkundige Keuring Beverwijk​


Bouwkundige keuring Beverwijk. Neem contact op met Premiumkeur 023-2340040 voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring in Beverwijk. Lees de recensies van tevreden consumenten die door de inspecteurs van Premiumkeur een bouwkundige keuring in Beverwijk hebben laten uitvoeren. Wat kost een bouwkundige keuring in Beverwijk bij Premiumkeur? Klik op de link voor alle diensten en tarieven die Premiumkeur aanbiedt.

Lees een schokkend krantenartikel over makelaars in Beverwijk die samenwerken Woningkeur, Perfectkeur en andere lokale inspecteurs. Dit krantenartikel is een must voor iedereen die van plan is een huis te gaan kopen in Beverwijk.

Lees een leerzaam artikel over funderingsproblemen en leerzaam artikel voor iedere koper van een oud huis in Beverwijk.

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn multidisciplinair en goed opgeleid. Wij kunnen bijna elk bouwkundig probleem voor u oplossen. U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring in Beverwijk, maar ook voor een specialistisch zoals een funderingsonderzoek, scheuren onderzoek, dakinspectienulmeting, meerjarenonderhoudsplan, kruipruimte inspectie, vochtinspectie, vochtonderzoek, vloerenonderzoek, bouwkundig geschil met een aannemer, of dakdekker een schade onderzoek, het opstellen van een schaderapport bij lekkages of stormschade, balkon inspectie, dak lekkages opsporen met geavanceerde lekdetectie apparatuur en het opsporen van diverse andere soorten lekkages of vochtproblemen in uw woning.

Bekijk honderden youtube video’s uit de dagelijkse praktijk van onze ervaren inspecteurs zodat u met eigen ogen kunt zien dat we bij Premiumkeur doen wat we beloven.

De ervaren inspecteurs van Premiumkeur zijn wekelijks in aan het werk in Aerdenhout, Overveen, Bloemendaal, Heemstede, Spaarndam, Spaarnwoude, Zandvoort, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen, Velserbroek, Haarlemmerliede, Vijfhuizen, Cruquius, Lijnden, Vogelenzang en Bennebroek. Onze inspecteurs zijn dus goed bekend in de regio.

 

Premiumkeur B.V.
dakinspectie door Premiumkeur
kruipruimte inspectie (2)
vloerbalken inspecteren
kwaaitaal vloer inspectie

Bouwkundige keuring inclusief een grondige dakinspectie


Hele fijne keurder! Bo deed een de bouwkundige van ons nieuwe huis in Beverwijk, inclusief de inspectie van het volledige dak. Hij neemt je daarna mee om alle punten langs te lopen en tips te geven m.b.t. de woning om problemen in de toekomst te voorkomen. Zeker een aanrader om een goed beeld te krijgen van de woning!

 

Een bouwkundige keuring die u geld bespaart


We kunnen PremiumKeur B.V. van harte aanraden aan iedereen die meer zekerheid wil bij het kopen van een huis!
Daan heeft voor ons een hele uitgebreide bouwkundige keuring gedaan waardoor zaken naar boven kwamen die niet van te voren bekend waren en kosten met minimaal 10.000 EUR zouden verhogen. Dankzij Daan wisten we waar we aan toe zouden zijn bij het kopen van dit huis. Ondanks dat de kruipruimte erg klein was (meeste bedrijven geven aan dan hun inspecteur niet de kruipruimte in te laten gaan), heeft hij zijn pak aangetrokken en heeft hij een gedetailleerd onderzoek uitgevoerd. We waren enorm onder de indruk wat een dedicatie en oog voor detail Daan heeft. Enorm bedankt!

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn deskundig


Wij hebben hele goede ervaring met Fred Tokkie van Premiumkeur

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis (jaren 30,) maar had hij ook een aantal kritische puntjes.

Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het bouwkundig rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail er keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt.

 

Erkende en NEN 2767 gecertificeerde bouwkundige keuring


Wij zijn zeer tevreden over de uitgebreide keuring van Bo. Het is duidelijk dat hij de bouwkundige keuring serieus aanpakt. Voor onze woning deed hij op basis van een eerste analyse een uitgebreid funderingsonderzoek, waarbij hij ook de kruipruimte volledig doorkroop en zelfs het dak inspecteerde. Zijn onderzoek heeft geleid tot de ontdekking van serieuze funderingsproblemen, waardoor we de koop hebben ontbonden. Bo’s duidelijke en transparante communicatie met uitgebreid rapport en eerlijk advies gaven hierbij de doorslag. We zouden Bo een volgende keer zeker weer inschakelen voor een bouwkundige keuring!

dakbeschot inspecteren (2)
Vloerbalken inspecteren in de kruipruimte
Loodslabben inspecteren tijdens de bouwkundige keuring
lekkage opsporen bij de dakkapel

Erkende en gecerificeerde bouwkundige keuring


Dankzij Fred konden we realistisch kijken naar het huis dat we in Beverwijk wilden gaan kopen. De makelaar had ons ervan verzekerd dat het huis in orde was en gezien wij verliefd waren en het onze eerste huis zou worden wilden we dit maar al te graag geloven. Het werd tijdens de keuring al heel snel duidelijk dat dit absoluut niet het geval was. De fundering was niet in orde, al het houtwerk volledig verrot en het hele huis was verzakt. Het kan niet anders zijn geweest dat de makelaar hiervan op de hoogte was, en we hadden hem zonder een onafhankelijke bouwkundige keurder gewoon geloofd. Fred heeft ons laten zien waar we op moesten letten voor de volgende keren dat we een huis gingen bekijken en inmiddels is het gelukt, mét bouwkundige keuring van Premiumkeur (we kregen met het uitgebreide rapport nog een fors bedrag van de aankoopprijs af). Ik raad iedereen Fred en Bo aan, als wij het eerstgenoemde huis hadden gekocht waren de financiële gevolgen voor ons niet te overzien geweest. In een zoektocht van 9 maanden waren Fred en Bo de eersten die volledig eerlijk en transparant tegen ons waren en echt en oprecht hielpen. Hartelijk dank Fred en Bo, ik geef jullie gegevens aan iedereen die een huis zoekt door, en bij een volgende aankoop gaan we ook zeker weer met jullie in zee. We wensen jullie veel succes in de strijd tegen malafide makelaars en keurders! Met hartelijke groet, Robin en Bas

De bouwkundige keuring van een gemeentelijk monument


Fred Tokkie is een zeer kundig inspecteur. Twee jaar geleden kochten wij een gemeentelijk monument, ontworpen door Johan Wilhelm Hanrath.

De grootte van het object (500m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder bouwkundig rapport,in handen, konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratie kosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Fred’s rapport fungeerde hiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen!

 

inspectie van de kruipruimte
inspectie dakbeschot
bouwkundige inspectie zadeldak
lekkage-opsporen

Premiumkeur is 100% onafhankelijk en deskundig


Wij zijn op onze knietjes dankbaar dat we Premiumkeur hebben gevonden. Na heel wat prutsers betreft bouwkundige, installateurs en loodgieters, hebben wij eerlijk en echt gedegen advies gekregen. Fred schroomt ook niet om zelfs op afstand goed advies te geven per telefoon, waarmee we direct aan de slag konden. Service is dus extreem hoog. Ook een afspraak maken, is zo gedaan en het bouwkundig rapport voor ons complex vochtprobleem is zeer deskundig met helder onderbouwd advies.
Fred en Daan: bedankt!

 

Bouwkundige keuring met funderingsonderzoek


Voor de aankoop van een – zo op het eerste gezicht – prima huis in Beverwijk maakten wij gebruik van de diensten van Premiumkeur. Met professionele metingsapparatuur, een vakkundige blik, doortastende aanpak (ook de kruipruimte en het dak werden meegenomen) en een eerlijk, transparant verhaal (over wat niet, maar ook over wat wél bouwtechnisch in orde was), bleek dat er toch meer gebreken waren dan wij aanvankelijk hadden ingeschat. Als gevolg van de verwachte, extra kostenposten en funderingsproblematiek hebben we uiteindelijk van de koop afgezien. Het gaat om een serieuze aankoop en hoge bedragen dus het was heel fijn een onafhankelijke(!) en betrouwbare bouwkundige partij als jullie in de hand te hebben genomen. Volgende keer zeker weer, veel dank!

De betere en completere bouwkundige keuring


Wat een geweldig positieve ervaring. Premiumkeur heeft heel veel ervaring in bouwkundige zaken en funderingen. Fred denkt daarnaast ook mee in de aankoop (wat resulteerde een een fors lagere koopprijs) en hoe de verbouwing daarna goed aangepakt kan worden. En alles op een fijne, no nonsense manier. Heel erg bedankt Fred!

Deskundig en betrouwbare bouwkundige keuring


Wat je krijgt als je Fred van Premiumkeur een bouwkundige keuring laat uitvoeren: helder onafhankelijk advies, opgesteld in voor leken begrijpelijke taal. Ook niet onbelangrijk: tegen een zeer redelijke vergoeding keurt hij uw woning. Elke cent dubbel en dwars waard!

dakinspectie ten behoeve van een meerjarenonderhoudsplan
bouwkundige keuring rijksmonument
houtworm inspectie
bouwkundige keuring (2)

De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn echte specialisten


Fred is een vakman met beroepseer. Waren er in de bouw- en onderhoudswereld, maar meer mensen als Fred. Hij is deskundig en gaat grondig te werk. Op zijn advies kun je bouwen.

 

Premiumkeur is allround in bouwkundige inspecties


Ook deze keer is Fred weer zeer deskundig en doortastend te werk gegaan. Door grondig onderzoek heeft hij een lekkage in een moeilijk bereikbaar deel van de kruipruimte weten op te sporen, zodat het snel gerepareerd kon worden. Een echte aanrader!

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is zeer grondig


Afgelopen maandag heeft Fred voor ons een bouwkundige keuring van ons toekomstige huis in Beverwijk verricht. Omdat het een oudere woning betrof wilden we een onafhankelijk oordeel voordat we over zouden gaan tot koop van de woning.
Na de bouwkundige keuring mondeling de resultaten besproken. Deze gaven ons een duidelijk beeld en wisten we hoe we ervoor stonden.
Mede dankzij de uitgebreide bouwkundige keuring hebben we een weloverwogen beslissing genomen.

 

 

Bouwkundige keuring inclusief gratis isolatie advies


Ik heb Fred gevonden met Google. Hij is heel goed bereikbaar en ik had snel een afspraak met hem. Ons huis was al gekocht, maar we zaten toch met enkele bouwtechnische vragen. Telefonisch spraken we een bouwkundige keuring af.
Eenmaal ter plekke werd het een persoonlijk advies op maat. Fred is vooruitziend, heeft absoluut kennis van zaken en het is een plezier om met hem te werken. Hij heeft mijn bouwtechnische vragen snel besproken en opgelost! Superfijn!
Tevens had hij nog allemaal andere nuttige tips m.b.t. energie en verduurzaming. Je kan Fred het beste ruim van tevoren voor je een woning koopt bellen, dan kun je alles planmatig aanpakken en is je huis klaar voor de toekomst. Ik kan Fred aan iedereen aanbevelen!

 

bouwkundige keuring dak
Inspectie van de groepenkast
Inspectie cv-installatie
bouwkundige keuring (3)

Een goed uitgevoerde bouwkundig keuring kan een miskoop voorkomen


Fred Tokkie is allereerst kundig en betrouwbaar in zijn oordeel m.b.t. het huis. Daarnaast is hij ook prettig in de omgang en is snel met zijn rapportage. Wij zijn zeer tevreden over zijn adviezen bij de aankoop van ons vrijstaande huis in Beverwijk. Aangezien het huis al een tijd te koop stond en meer dan 80 jaar oud is, was het nodig om een goed inzicht te krijgen in de herstelwerkzaamheden die per se moeten gebeuren en of het huis goed gebouwd is. Fred heeft dit duidelijk weergegeven en heeft ons zo goed voorbereid op te maken kosten bij de aankoop. Met Fred krijg je een goed en degelijk advies dat nodig is om niet een “kat in de zak” te kopen. Ik raad dan ook zeker aan om Fred in te schakelen bij een dergelijk onderzoek voor uw (nieuwe) huis.

 

Bouwkundige keuring inclusief een gedetailleerd bouwkundig rapport


Zeer tevreden. Fred Tokkie is een zeer enthousiaste professional aan wie geen detail van de te keuren huis voorbij gaat. Hij inspecteert, checkt, onderzoekt, fotografeert, legt uit. Werkt snel en doeltreffend. Hij geeft tijdens de zeer vlotte keuring alvast adviezen, laat niet alleen het probleem zien maar stelt ook gelijk de oplossing voor. Ik heb heel snel een zeer net gedetailleerd rapport gekregen, compleet met foto’s van de besproken delen van het huis, met een duidelijke uitleg van wat er aan het huis moest gebeuren, op welke wijze, met de kosten erbij, als compleet verslag met een overzichtelijke tabel als samenvatting van de kosten. Zeker een eye opener. Hem vallen zaken op waar een potentiële koper overheen kijkt. Ik raad Fred zeker aan, en mocht ik hem weer nodig hebben, zal ik niet aarzelen hem nogmaals in te huren.

 

Bouwkundige keuring inclusief een kruipruimte inspectie


Fred Tokkie is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet. Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

 

 

De inspecteurs van Premiumkeur helpen u graag


Heel fijn, dat Fred op heel korte termijn onze nieuwe aankoop kon keuren. Contact met Fred was meteen heel prettig en to-the-point. Na de bouwkundige keuring door Fred bleek ons vermoeden gelukkig bewaarheid, maar het geeft toch een heel fijn gevoel, dat een expert het heeft beoordeeld. En de keuring was behoorlijk grondig, waarbij een klein lekje en een doorgeslagen raam aan het licht kwamen. Geen grote dingen dus, maar wel iets om nog even te bespreken met de verkopende makelaar op een moment (voor oplevering) dat er wellicht nog wat te onderhandelen is wie voor deze kosten opdraait. Hij gaf me ook nog een aantal goeie tips in verband met energieverbruik. Je merkt meteen dat hier iemand aan het werk is, die verstand van zaken heeft, dus ik zou Fred dan ook zeker een volgende keer weer in de arm nemen en kan hem van harte aanbevelen!

 

kelder lekkage opsporen
dakinspectie monumentaal grachtenpand
lekkage opsporen in de kruipruimte
inspecteren van het zinkwerk van een dakkapel

Bouwkundige keuring op korte termijn


Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de keuring werden we met onze vragen n.a.v. het bouwkundig rapport goed geholpen. top!

 

Kies voor de betere bouwkundige keuring


Daan heeft bij ons de bouwkundig keuring verzorgd van onze nieuwe wonng in Beverwijk​ en naar alle tevredenheid. De grondigheid van de bouwkundige keuring was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc. is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige bouwkundige keuring raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

 

bouwkundige keuring Premiumkeur
vochtinspectie
funderingsonderzoek Leidsebuurt
bouwkundige keuring dakkapel

Premiumkeur is goed bereikbaar


Wat een bijzonder fijne vent om mee te werken. Fred reageert snel op een aanvraag voor een keuring, werkt als het moet ook in het weekend, heeft bijzonder veel ervaring, communiceert uitstekend (zowel tijdens het werk als daarna per mail + het bouwkundige rapport) en is gewoon heel erg goed. Echt een uitstekende vakman.

 

Premiumkeur biedt u ouderwetse service, zoals het hoort


Om in aanmerking te komen voor een koopwoning moet je snel handelen. Als je dan op zondagochtend contact zoekt en binnen een paar uur meer dan volledig geïnformeerd bent kan je dit alleen maar uitstekende service noemen. En het mooiste aan het verhaal is dat Fred op deze zondag mailde vanuit zijn vakantieadres. Wat een service als tijdens je vakantie een klant voorziet van goed advies en zelfs nog tips meegeeft dit ik kon gebruiken bij mijn onderhandeling

 

Een zeer uitgebreide bouwkundige keuring


Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwkundige keuring voor een huis in Beverwijk. Wij hadden een klein beetje haast omdat we graag wilden dat de bouwkundige keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.
Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan. Het bouwkundig rapport ontvingen we een kleine week later, maar zo wisten we eigenlijk al volledig wat ons stond te wachten.

Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide bouwkundige keuring van Fred!

Onze inspecteurs zijn betrokken en betrouwbaar


Wij hebben 2x gebruik gemaakt van het advies van Premiumkeur en zijn over beide keren erg tevreden. Het contact met Fred liep gemakkelijk en de afspraak met zijn collega Teun was snel gepland.
Teun was erg grondig (van dak tot en met kruipruimte werden beide woningen bekeken) en gaf toelichting bij wat hij zei. Ook vragen over mogelijke verbouwingen konden we bij hem kwijt.
Rapportages hadden we vervolgens ook snel. Allemaal dus erg fijn en aan te raden!