Premiumkeur

Bouwkundige Keuring Bennebroek


Bouwkundige keuring Bennebroek. Maak een afspraak met Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Bennebroek. De inspecteurs van Premiumkeur hebben al meerdere woningen in Bennebroek bouwkundig gekeurd en hebben kennis van plaatselijke factoren die van invloed kunnen zijn op de woning die u wilt kopen. Lees de recensies van tevreden consumenten die door Premiumkeur een bouwkundige keuring hebben laten uitvoeren

Bel 023-2340040, of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we samen de bouwkundige keuring Bennebroek kunnen inplannen.

Lees een schokkend krantenartikel over hoe makelaars stiekem samenwerken met woning inspecteurs.

Klik op de link voor alle diensten van Premiumkeur. Wat kost een bouwkundige keuring bij Premiumkeur?

Bezoek a.u.b. het youtube videokanaal van Premiumkeur met diverse video’s uit onze dagelijkse praktijk. Dan ziet u dat wij doen wat we beloven

Bouwkundige keuring en/of een specialistisch onderzoek


Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn multidisciplinair en goed opgeleid. Wij kunnen we bijna elk bouwkundig probleem voor u oplossen. U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring, maar ook voor een specialistisch onderzoek. Maak gebruik van jarenlange ervaring en een summum aan vakmanschap.

U kunt ook bij ons terecht voor specialistisch bouwkundig onderzoek en een deel inspectie zoals een funderingsonderzoek, dakinspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, kruipruimte inspectie, vochtinspectie, vloerenonderzoek, bouwkundig geschil met een aannemer, schade onderzoek, schaderapport, balkon inspectie, lekkages opsporen, lekdetectie, advies hoe u energie kunt besparen en de thermografische inspectie van uw woning. Wij gebruiken en infraroodcamera zodat precies duidelijk wordt hoe u de woning waar u woont het beste kunt isoleren. De infraroodcamera laat namelijk precies zien waar de isolatie van een woning matig is. Premiumkeur is onafhankelijk en zal u geen bedrijven aanbevelen die werkzaamheden kunnen uitvoeren. 

 

 

Funderingsonderzoek Haarlem
Inspectie van de groepenkast
Inspectie cv-installatie
opleveringskeuring

Kies voor een bouwkundige keuring die u maximaal beschermt


Wij hebben Fred begin van de week gecontacteerd voor een bouwkundige keuring een woning. Fred heeft zijn werk onwijs goed en met volle aandacht uitgevoerd. Fred klom op het dak en ging volledig in de kruipruimte voor een uitgebreide check. Onwijs blij dat we voor Fred hebben gekozen, omdat de verborgen gebreken aan het licht zijn gekomen. Wij hebben hierdoor de keuze gemaakt om niet tot aankoop te gaan van deze woning. Voor een volgende potentiële aankoop zullen wij absoluut Fred weer inschakelen.

 

Bouwkundige keuring met een overzichtelijk bouwkundige rapport


Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwkundige keuring voor een huis in Bennebroek. Wij hadden een klein beetje haast omdat we graag wilden dat de bouwkundige keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.
Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan.

Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.

Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide bouwkundige keuring van Fred!

 

De makelaar heeft het liefst een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis makkelijk en snel te kunnen verkopen heeft de makelaar het liefst dat een huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Dit de reden dat de makelaar u meestal 3 bedrijven aanprijst waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken de inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat u van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

 

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in. De inspecteurs van Premiumkeur klimmen ook vaak het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes. We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een infraroodcamera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een endoscoop camera , een professionele vochtmeter en de inspecteurs hebben ook een schroefmachine bij zich inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een uitgebreide bouwkundige keuring van Premiumkeur beschermt u veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan de een oppervlakkige keuring die meeste van onze concurrenten u aanbieden.

 

dakinspectie bedrijfsruimte
bouwkundige keuring
kruipruimte inspectie Bennebroek
bouwkundige keuring zadeldak

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is zeer grondig en uitgebreid


Fred heeft ons snel en kundig geholpen bij de bouwkundige keuring van een pand waar we weinig tijd hadden om te beslissen. Het scherpe oog voor van Fred en de expertise waarmee de inspectie is uitgevoerd was een positieve verrassing. Mijn vader, die ik had meegenomen en zelf een carrière in de bouw achter de rug heeft, kon dat beamen. Toen Fred na afloop liet weten dat we het pand zonder twijfel konden aankopen waren we dan ook overtuigd en gerustgesteld.

 

Bij Premiumkeur staat de consument op nummer één


Wij zijn echt supergoed geholpen. De afspraak was makkelijk gemaakt. Wij kopen een wat ouder huis waar echt werk aan zit.
Fred was heel eerlijk en duidelijk in wat er mankeerde en in hoe dit het beste op te lossen en wat daarvan de kosten zouden zijn.

Ook gaf hij extra onderhoudstips e wat ideeën om de woning te verbeteren. Bij extra vragen na de keuring konden we contact opnemen en werden we vriendelijk en goed te woord gestaan.
We hadden ook echt het idee dat er de tijd genomen werd om naar ons te luisteren en alles goed te bekijken. Dit heb ik bij een ander bedrijf wel heel anders ervaren ooit.

Ook gaf ik aan astma patiënt te zijn. En kwam Fred zelf met extra ideeën en oplossingen die voor mij heel gunstig zouden kunnen zijn in de woning. Ik kan Premiumkeur echt aanbevelen.

 

 

Bouwkundige keuring inclusief een hele grondige dakinspectie


Onlangs een bouwkundige keuring laten doen door Fred en dat is ons zeer bevallen. Hij heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is.
Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s.
Fred is erg begaan en enthousiast, legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten.
Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

 

Ook na de bouwkundige keuring is Premiumkeur telefonisch goed bereikbaar


Fred is heel professioneel. De bouwkundige keuring was uiterst grondig, Fred vond zelfs de kleinste details, hij heeft echt kennis van zaken. Voor en na de bouwkundige keuring was hij altijd beschikbaar voor toelichting. Je krijgt ook een duidelijk uitgebreid rapport. Zeer de moeite waard en niet duur voor een gerust hart.

 

Bouwkundige keuring met een inschatting van de verbouwingskosten


Wij hebben Fred Tokkie van Premiumkeur ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van een woning in Bennebroek. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan eenieder kunnen aanraden.

 

Een bouwkundige keuring inclusief gratis verbouwing tips


Fred Tokkie heeft ons ontzettend goed geholpen met de bouwkundige keuring van een huis in Bennebroek wat wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouw tips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

 

 

Bouwkundige keuring Bennebroek (2)
Bouwkundige keuring Bennebroek (3)
Bouwkundige keuring Bennebroek (4)
Bouwkundige keuring Bennebroek (5)

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is zeer uitgebreid


Deze bouwkundige begrijpt zijn vak goed en gaat verder dan menig andere bouwkundig keurder. Ook stelt hij zich sociaal en vriendelijk op wat als zeer prettig ervaren werd. Ik kan Fred iedereen die een keuring wilt laten uitvoeren in Bennenbroek zeker aanraden.

 

 

Bouwkundige keuring inclusief een volledige dakinspectie


Onlangs een bouwkundige keuring laten doen van ons nieuwe huis in Bennebroek en dat is ons zeer bevallen. Fred heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is. Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s. Fred Tokkie is erg begaan en enthousiast, legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten. Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur kan u veel geld opleveren


Fred Tokkie is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de bouwkundige keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de bouwkundige keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

 

Bij Premiumkeur werken bouwkundig inspecteurs met jarenlange ervaring


Daan heeft bij ons de bouwkundige keuring verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc. is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

 

Bouwkundige keuring Bennebroek (6)
Bouwkundige keuring Bennebroek (7)
Bouwkundige keuring Bennebroek (8)
Bouwkundige keuring Bennebroek (9)

Bel Premiumkeur voor een bouwkundige keuring op korte termijn


Inmiddels twee bouwkundige keuringen uit laten voeren door Fred en erg tevreden over zijn service. Hij is snel, eerlijk en duidelijk. Hij was beide keren flexibel en op korte termijn beschikbaar. Fred zegt waar het op staat, ook als dat niet is wat een makelaar verteld zou willen hebben. Daarnaast denkt hij mee in (ver)bouwplannen en geeft hij tips vanuit zijn bouwkundige ervaring. Wij zijn erg tevreden en zullen hem zeker nog eens vragen voor een nieuwe klus.

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid en overzichtelijk bouwkundig rapport


Wij hebben ons nieuwe huis in Bennebroek bouwkundig laten keuren door Fred. Zeer vriendelijk en professioneel. De volgende dag direct een uitgebreid rapport op de mail. Ook gaf hij allerlei slimme tips om de woning nog leuker, mooier en veiliger te maken. Wij zijn heel erg tevreden.