Bouwkundige Keuring Beinsdorp


Bouwkundige keuring Beinsdorp. Maak een afspraak met Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Beinsdorp. De inspecteurs van Premiumkeur hebben al meerdere woningen in Beinsdorp bouwkundig gekeurd en hebben kennis van plaatselijke factoren die van invloed kunnen zijn op de woning die u wilt kopen. Lees de recensies van tevreden opdrachtgevers.

Bel 023-2340040, of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we samen de bouwkundige keuring Beinsdorp kunnen inplannen.

Lees een schokkend krantenartikel over makelaars die stiekem samenwerken met woning inspecteurs.

Klik op de link voor alle diensten van Premiumkeur. Wat kost een bouwkundige keuring bij Premiumkeur?

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn multidisciplinair en goed opgeleid. Wij kunnen we bijna elk bouwkundig probleem voor u oplossen. U kunt de inspecteurs van Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring, maar ook voor een specialistisch onderzoek. Maak gebruik van jarenlange ervaring en een summum aan vakmanschap.

Neem contact op met Premiumkeur voor een: funderingsonderzoek, dakinspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, kruipruimte inspectie, vochtinspectie, vloerenonderzoek, bouwkundig geschil met een aannemer, schade onderzoek, schaderapport, balkon inspectie en het opsporen van allerlei soorten lekkages.

Bezoek het youtube videokanaal van Premiumkeur met video’s uit onze dagelijkse praktijk.

 

Neem contact op met Premiumkeur voor een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring


Fred is doortastend, volop eerlijk en doet wat hij zegt. Alle hoeken en gaten van dak tot kelder zijn bekeken, beoordeeld en vastgelegd met beeldmateriaal. Daarna een uitgebreid rapport ontvangen. Deze man heb je echt nodig wanneer je een huis koopt. Fred is goed en laagdrempelig benaderbaar, heeft het beste met je voor en maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Kortom: voor een 100% eerlijk en duidelijk advies, haal Fred in je huis!!! Ik kan hem aan iedereen adviseren.

Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten van makelaars


Voor ons huis in Beinsdorp hebben wij zelf gezocht naar een onafhankelijke bouwtechnische keurder, die al veel huizen had beoordeeld in onze regio.
Het vinden van een bouwtechnische keurder was niet moeilijk, het vinden van een onafhankelijke keurder echter wel. (Makelaars komen graag met keurders die zij al kennen, en ontvangen daar dan een kleine vergoeding voor.)

Al snel kwamen wij uit bij Premiumkeur.

Premiumkeur heeft ons zeer snel en deskundig geholpen.
Fred is zeer kritisch; hij gaat het dak op, gaat de kruipruimte in, en geen enkel detail ontgaat hem.
Fred maakt veel foto’s, komt met duidelijke uitleg, en met veel (isolatie-)tips.
(Als je je huis laat keuren door Fred, zou ik je aanraden om zelf ook met hem mee te kijken!! Het is ontzettend leerzaam.)

Premiumkeur werkt vanuit het belang van de koper van de woning, en Fred maakt de dingen niet mooier dan ze zijn.

Ik zou Premiumkeur aan iedereen aanraden!

 

 

inspectie van de kruipruimte
inspectie dakbeschot
bouwkundige inspectie zadeldak
vochtonderzoek Hilversum

Bouwkundige keuring inclusief gratis verbouwingskosten advies


Wij hebben Fred Tokkie van Premiumkeur ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Beinsdorp. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan iedereen kunnen aanraden.

 

Bouwkundige keuring inclusief verbouw tips en kostenbesparende oplossingen


Fred Tokkie heeft ons ontzettend goed geholpen met de bouwkundige keuring van een huis in Beinsdorp wat wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

 

bouwkundige keuring Beinsdorp (1)
bouwkundige keuring Beinsdorp (2)
bouwkundige keuring Beinsdorp (3)
Bouwkundige keuring Beinsdorp (4)

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is grondig en zeer uitgebreid


Deze bouwkundig inspecteur begrijpt zijn vak goed en gaat verder dan menig andere bouwkundig keurder. Ook stelt hij zich sociaal en vriendelijk op wat als zeer prettig ervaren werd. Ik kan Fred Tokkie iedereen die een bouwkundige keuring wilt laten uitvoeren in Beinsdorp zeker aanraden.

 

 

De bouwkundige keuring van Premiumkeur is deskundig, onafhankelijk en objectief


Onlangs een bouwkundige keuring laten doen van ons nieuwe huis in Beinsdorp en dat is ons zeer bevallen. Fred heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is. Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s. Fred Tokkie is erg begaan en enthousiast, legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten. Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

 

Premiumkeur biedt u een bouwkundige keuring aan die u geld kan opleveren


Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de bouwkundige keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.

 

Bouwkundige keuring inclusief een grondige dakinspectie


Ik was blij dat Fred Tokkie snel kwam kijken om een met een kritische blik het aan te kopen pand te bekijken. Hij klom zelf op het dak om onder een dakpan te kijken of het dak echt goed was. Geen mankementje werd gemist. Een goed gedegen rapport met wat gedaan moet worden en kostenbegroting. Maar ik kreeg vlot uitsluitsel dat het pand over het algemeen goed in elkaar zat waardoor ik voort kon met de aankoop, wat een hele opluchting was! Dank je Fred, jou nummer blijft in mijn mobiel!

 

Bouwkundige keuring Beinsdorp (5)
Bouwkundige keuring Beinsdorp (6)
Bouwkundige keuring Beinsdorp (7)
Bouwkundige keuring Beinsdorp (8)

De bouwkundige keuring van een boerderij 


Fred is een man met een missie.
Wij vroegen hem voor een bouwkundige keuring van een oude boerderij uit 1910. Hij leest het huis als het ware. Bij de aanvraag hebben wij aangegeven wat ons plan was en volgens die route doet Fred zijn onderzoek. Na een eerste kennismaking en indruk begint hij gelijk met het huis. Per punt kregen wij tips om op basis punten verbeteringen aan te brengen. Belangrijk dus om je plannen met hem te delen zodat hij in de richting kan denken. Door brede ervaring heeft kan hij ook goed inschatten hoe de situatie is op plekken waar je niet goed bij kunt. Ook kan hij een indicatief beeld geven over de kosten waar je rekening mee moet houden en de resterende levensduur van de bestaande materialen zoals dakpannen. Wij kregen veel tips om het relatief vochtige huis comfortabel te maken. Fred is daarnaast geheel onafhankelijk en motiveert je toch overal verschillende prijzen op te vragen. Goede keuze.

 

 

Kies voor de allerbeste bouwkundige keuring en neem contact op met Premiumkeur


Zoekend naar de beste bouwkundige in het land, heb ik Fred leren kennen. We waren vastberaden dat we geen compromis willen maken met de bouwkundige staat van onze toekomstige woning. Toen we Fred vonden, wisten we dat we met geen andere willen werken.

Voorzien van Fred zijn advies en ondersteuning, gingen we op zoek naar onze woning. Het is even geduurd tot we ons voor een uiteindelijk beslisten, en te allen tijde mochten we terecht bij Fred die altijd een deskundig antwoord had aan al onze vragen en twijfels.

Vorige week was het grote moment en Fred kwam onze woning in Beinsdorp keuren! Met een scherp oog en uiterste aandacht heeft hij geen detail gemist. Van de kleinste details als de keukenkraan tot de dak van de garage. Dankzij zijn ingaan binnen de kruipruimte (dat geen andere bouwkundige doet) heeft hij een flinke lekkage vanuit leidingen in de kruipruimte gespoord en ons honderden euro’s bespaart. Beide verkopend makelaar en verkopers stonden verbaasd voor Fred zijn nauwkeurigheid en bekwaamheid.

Naast de keuring heeft hij ons advies gegeven over wat en op welke manier moet worden aangepakt, en nog eens advies over mogelijke verbouwing. Een zeer ervaren deskundige die vlekkeloos werkt, levert en die je volledig kan vertrouwen. 

 

Scheuren onderzoek Haarlem
vochtinspectie
funderingsonderzoek Leidsebuurt
bouwkundige vooropname Haarlem

De bouwkundig inspecteurs van Premiumkeur bieden u jarenlange ervaring


De ervaring spat er vanaf. Fred heeft elk hoekje en gaatje van de woning nauwkeurig onder de loep genomen. Ik raad iedereen aan om samen met Fred de woning te bekijken. Hij laat je persoonlijk zien waar problemen zich bevinden en legt heerlijk op ze Hollands uit hoe het er voor staat.

 

Direct na de bouwkundige keuring weet u waar u aan toe bent


Fred is een fijne man met veel passie voor zijn werk. Hij vertelt een hoop en heeft kennis van zaken. Doordat hij vaak in de omgeving van Haarlem werkt, weet hij veel van de mogelijke risico’s. Direct na de bouwkundige keuring hebben we een uitgebreide terugkoppeling gekregen waardoor we meteen wisten waar we aan toe waren. Dit werd later nogmaals bevestigd door zijn uitvoerige bouwkundig rapport inclusief foto’s. Dank Fred!

 

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwtechnische keuring?


 • Aarding van de groepenkast
 • ISO-chips (vocht in de kruipruimte)
 • De aanwezigheid van de aardpen
 • De stopcontacten
 • De groepenkaart
 • EPDM dakbedekking
 • Stopcontacten
 • Houtworm in de vloerbalken
 • Cv-leidingen
 • Scheuren in de gevel
 • Brandveiligheid
 • Plafonds
 • Boeidelen
 • Waterborden
 • De rookmelders
 • Inbraakbestendigheid
 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Keuken
 • Toilet
 • Tegelvloeren
 • Houten vloeren
 • De open haard
 • De gashaard
 • De windveren
 • Aanbouw
 • De fundering
 • Huiszwam
 • Vochtplekken
 • De fundering
 • Rieten dak
 • Zwarte schimmel

 

 

Wat inspecteren wij tijdens de bouwkundige keuring?


 • De dakpannen
 • Balkon constructie
 • Houten constructie balkon
 • Vloerconstructie kwaaitaalvloer
 • Balustrade
 • Draagconstructie balkon
 • Staalconstructie balkon
 • Betonrot balkon
 • De vloer convector
 • De Cv-ketel
 • Rookgasafvoer
 • Zuurstoftoevoer
 • Aanwezigheid koolmonoxide melder (moet een goedgekeurde rookmelder zijn)
 • De leidingen van de cv-installatie
 • Lekkages cv-ketel en radiatoren
 • Radiatoren
 • Vloerverwarming controleren
 • Vloerverwarming unit
 • Pomp vloerverwarming
 • Inlaatcombinatie
 • Overdrukventiel
 • Thermostaat
 • Elektrische installatie
 • Groepenkast
 • Zekeringen
 • Aardlekschakelaar
 • Fundering op staal

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens de bouwkundige keuring?


 • De vloerbalken in de kruipruimte
 • De nokvorsten
 • De kilgoot
 • De hemelwaterafvoeren
 • De dakkapellen
 • De bitumineuze dakbedekking
 • De loodslabben
 • De boeidelen
 • De houten gootbak
 • De zinken deklijsten
 • De voorgevel, achtergevel, zijgevel
 • Metselwerk
 • Het voegwerk
 • Het pleisterwerk
 • De ramen
 • De kozijnen
 • Het dubbel glas
 • De binnen deuren en buitendeuren
 • Deurbeslag
 • De badkamer
 • Tegelwerk badkamer
 • Voegwerk badkamer
 • Siliconenkit badkamer
 • Aarding van de badkamer
 • Ventilatie van de badkamer
 • De kelder
 • De Nehobovloer

Wat wordt er geïnspecteerd tijdens een bouwkundige keuring?


 • Sanitair badkamer
 • Lekkages dakbedekking
 • De dakconstructie
 • Loden waterleidingen
 • De spanten
 • De gordingen
 • De nokbalk
 • Isolatie dak
 • Lekkages
 • Vochtmetingen lekkages
 • Vloerconstructie
 • Balkconstructie
 • Staalconstructie
 • Kruipruimte
 • Staalconstructie kruipruimte
 • Vloerconstructie in kruipruimte
 • Broodjesvloer kruipruimte
 • Kwaaitaalvloer
 • Betonrot in kruipruimte
 • Riolering in Kruipruimte
 • Asbest in kruipruimte
 • Ventilatie kruipruimte
 • Houtworm in de kruipruimte
 • Huiszwam in de kruipruimte
 • Optrekkend vocht in de kruipruimte
 • Houtrot in de kruipruimte
 • Lekkages in de kruipruimte
 • De dakramen
 • Zonnepanelen
 • Dakbeschot
 • De gasmeter