Bouwkundige keuring Badhoevedorp


Bouwkundige keuring Badhoevedorp Maak een afspraak Premiumkeur voor een erkende en gecertificeerde bouwkundige keuring Badhoevedorp. We hebben al redelijk wat woningen in Badhoevedorp bouwkundig gekeurd en hebben kennis van plaatsen factoren. Lees de recensies van tevreden consumenten. Neem contact op met Premiumkeur 023-2340040 of e-mail premiumkeur@gmail.com. Premiumkeur is een NHG erkend en gecertificeerd bouwkundig adviesbureau

Lees een schokkend krantenartikel over hoe makelaars stiekem samenwerken met woning inspecteurs.

Klik op de link voor alle diensten van Premiumkeur. Wat kost een erkende bouwkundige keuring bij Premiumkeur?

Bezoek het YouTube videokanaal van Premiumkeur zodat u ziet dat wij doen wat we beloven.

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


Premiumkeur is een allround bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn multidisciplinair en goed opgeleid. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken kunnen bijna elk bouwkundig probleem voor u oplossen. U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring, maar ook voor een specialistisch onderzoek. Maak gebruik van jarenlange ervaring en een summum aan vakmanschap. Hieronder een opsomming van de diensten die Premiumkeur levert.

funderingsonderzoek, dakinspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, kruipruimte inspectie, vochtinspectie, vloerenonderzoek, bouwkundig geschil met een aannemer, schade onderzoek, schaderapport, balkon inspectie, lekkages opsporen, lekdetectie, advies hoe u energie kunt besparen en de thermografische inspectie van uw woning. Wij gebruiken een infraroodcamera zodat precies duidelijk wordt hoe u de woning waar u woont het beste kunt isoleren. Met een infraroodcamera wordt duidelijk waar de isolatie van een woning matig is en verbeterd kan worden.

 

 

Funderingsonderzoek Haarlem
Inspectie van de groepenkast
Inspectie cv-installatie
opleveringskeuring

Premiumkeur is niet afhankelijk van opdrachten van makelaars, dus 100 % onafhankelijk


Aanrader! Fred heeft het huis bouwkundig gekeurd die we in Badhoevedorp wilden aankopen. Nadat de verkoopmakelaar een aantal ‘goede’ keurders had aangeraden, ben ik zelf op zoek gegaan en kwam ik bij Premiumkeur uit. Ik ben zeer tevreden. Naast plezierig contact heb ik Fred als zeer deskundig en doortastend ervaren en heeft hij een mooi uitgebreid bouwkundig rapport opgeleverd. We zijn inmiddels aan het verbouwen en de realiteit doet niets af aan de gemaakte bouwkundige keuring.

 

Een realistische bouwkundige keuring bestelt u bij Premiumkeur


Fred is doortastend, volop eerlijk en doet wat hij zegt. Alle hoeken en gaten van dak tot kelder zijn bekeken, beoordeeld en vastgelegd met beeldmateriaal. Daarna een uitgebreid rapport ontvangen. Deze man heb je echt nodig wanneer je een huis koopt. Fred is goed en laagdrempelig benaderbaar, heeft het beste met je voor en maakt dingen niet mooier dan ze zijn. Kortom: voor een 100% eerlijk en duidelijk advies, haal Fred in je huis!!! Ik kan hem aan iedereen adviseren.

 

Premiumkeur garandeert u een 100 % onafhankelijke bouwkundige keuring


Wij hadden een oudere woning gevonden in Badhoevedorp en hadden twijfels over de bouwkundige staat. Voordat we over wilde gaan tot een aankoop, hebben wij Fred ingeschakeld voor een bouwkundige keuring.

Er was al een bouwkundig rapport gemaakt die bij de verkoop aangeboden werd, dit had de verkopend makelaar geregeld. Echter wilde wij meer duidelijkheid over de staat van de woning. Fred is een eerlijke en onafhankelijke partij. Fred is niet te beroerd om de kruipruimte in te gaan, ondanks dat hij zijn beschermende kleding niet mee had en heeft hierdoor een kostenpost ontdekt (die niet vermeld stond in het bouwkundig rapport die al aanwezig was). Verder heeft hij alle punten die je kan bedenken nagekeken. O.a. een funderingsonderzoek, asbestonderzoek, elektra, het dak etc. Daarbij heeft hij een duidelijke uitleg gegeven over de staat en een indicatie van de daarbij behorende kosten.

Wij zijn zeer tevreden over de bouwkundige keuring inclusief rapport en hebben hierdoor de beslissing kunnen maken tot een aankoop.

 

Premiumkeur biedt u een hele grondige en uitgebreide bouwkundige keuring aan


Ik ben blij Fred te hebben ingeschakeld voor de bouwkundige keuring van een huis in Badhoevedorp waar mijn vriend en ik over in onderhandeling zijn. Hij is een echte vakman die als ‘detective’ het hele huis onder de loep neemt. Hij liet mij als toekomstig eigenaar niet aan de zijlijn staan, maar nam me mee de kruipruimte in, en de ladder op, richting het dak. Door hem zag ik dingen die me in eerste instantie niet waren opgevallen, of die je enkel door zijn deskundige ogen ziet. Zoals het herkennen van signalen van vochtdoorslag.

 

De makelaar heeft het liefst een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis makkelijk en snel te kunnen verkopen heeft de makelaar het liefst dat een huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Dit de reden dat de Haarlemse makelaar u meestal 3 bedrijven aanprijst waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken de inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat u van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. Bovendien zijn wij 100% onafhankelijk omdat we nooit voor verkopend makelaars werken. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet globaal, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in. De inspecteurs van Premiumkeur klimmen ook vaak het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes. We gebruiken veel specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals een infraroodcamera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een endoscoop camera , een professionele vochtmeter en de inspecteurs hebben ook een schroefmachine bij zich inclusief een aantal kleine koevoeten om ook lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een uitgebreide bouwkundige keuring van Premiumkeur beschermt u veel meer tegen onverwachte hoge kosten achteraf dan de een oppervlakkige keuring die meeste van onze concurrenten u aanbieden.

 

inspectie schoorsteen kanaal
lekdetectie plat dak
Gebrekkige fundering
Wat is een bouwtechnische keuring

Bij Premiumkeur werken echte vakmensen


Fred heeft een uitzonderlijke bouwkundige expertise en blinkt echt uit in zijn vakgebied. Hij heeft een scherp oog voor gebreken en problemen die anderen mogelijk over het hoofd zouden zien.Wat Fred echt onderscheidt, is zijn vermogen om complexe technische informatie op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf me het vertrouwen om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot mijn huis. Zijn professionaliteit en toewijding heeft ons (mij en ons VVE) keer op keer (al sinds 2016) overtuigd om geen andere partij dan Premiumkeur te overwegen. Ik beveel Fred ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare professional op het gebied van bouwkundige inspecties. Bij deze mijn oprechte dank aan jouw en jouw onmisbare bijdrage aan een recente zaak wat er voor gezorgd heeft dat we geen financiële schade hebben opgelopen.

 

Bel Premiumkeur voor een professioneel funderingsonderzoek


Premiumkeur is ingeschakeld om een specifieke funderingscheck te doen op een aan te kopen pand (fase 1 check, ofwel dat wat zonder graafwerk gedaan kan worden). Dit vanwege een forse geconstateerde scheur in een buitenmuur.
Fred heeft de check (uitgebreide bouwkundige keuring) uitgevoerd en ik kan er een paar dingen over zeggen:
– er is een serieus funderingsprobleem geconstateerd dat bestaat met dit pand en het buurpand
– optie was om van de koop af te zien, maar betere optie in dit geval was de verkoopprijs omlaag. Dit is uiteindelijk in redelijkheid met de verkopende partij overeengekomen
– dit heeft een enorme onverwachte kostenpost/ verrassing voor later bespaard
– van Premiumkeur heb ik hierbij zeer goed, praktisch en rechttoe rechtaan advies gehad. Wat kan er wel, wat kan er niet, wat betekent het technische probleem, en welke opties zijn er voor toekomstig herstel. Erg nuttig, inzichtelijk en begrijpelijk, geeft precies het inzicht om tot een goed besluit te komen
– Fred heeft gelijk ook een deel van de door een ander bedrijf uitgevoerde bouwtechnische keuring overgedaan, daarvan kan ik zeggen dat dit is zoals een keuring uitgevoerd moet worden. Hij maakt er gen oppervlakkige keuring van, maar zorgt dat hij overal goed bij kan, klimmen als het moet, loszittende delen goed inspecteren, eigenlijk zoals het door een bouwkundig vakman gewoon hoort, maar ik heb het ergens anders wel anders gezien
– ook hierbij duidelijke adviezen: wat kan kwaad, wat niet, wat zijn de opties tot onderhoud en herstel etc.

In het kort: ik zou bij een volgende bouwkundige keuring geen andere partij dan Premiumkeur inschakelen. Zeer professioneel en volgens mij precies wat bij een keuring nodig is. Prettig persoon ook nog.

 

Premiumkeur gebruikt specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring


Wij hebben hele goede ervaring met Fred Tokkie van Premiumkeur

Fred ging bij de aankoop van ons nieuwe huis professioneel te werk. Hij werkt met professionele apparatuur en heeft een brede kennis over de bouw van het huis en over waar verborgen gebreken kunnen zitten. In het geval van ons huis, was hij tevreden over de bouw en staat van het huis, maar had hij ook een aantal kritische puntjes.

Daarnaast vond ik hem communicatief er goed, en was hij zo transparant dat hij metingen liet zien en daar goede uitleg bij gaf.

Tot slotte zag het bouwkundige rapport dat hij binnen een paar dagen leverde via de mail erg keurig uit en duidelijk uit.

Ik zou Fred van harte aanraden, niet alleen om zijn vakkundigheid, maar ook omdat het gewoon een sympathieke man is en hij van de bouwkundige keuring een gezellige gebeurtenis maakt

 

Bel Premiumkeur voor een onafhankelijk, deskundig en een objectief bouwkundig advies


De huizenmarkt is een slangenkuil, soms lijkt het wel alsof iedereen het slecht met de koper voor heeft. Toen we Fred Tokkie van Premiumkeur bij ons koopproces betrokken veranderde dat negatieve gevoel meteen. Vanaf het eerste gesprek was het duidelijk dat hij alles doet in het belang van de koper.
De eerste keer dat we Fred Tokkie belden was hij toevallig in de buurt van ‘ons’ huis, en is hij gelijk even langs gereden om de gevel te inspecteren. Hij werkt grondig, snel, is gepassioneerd over zijn werk en is ook nog eens een vriendelijke man.
Fred Tokkie doet de noodzakelijke inspectie, maar schroomt er ook niet voor om een koopadvies te geven. Omdat hij aannemer is geweest gaf hij ons tussendoor ook zeer welkom advies over aanpassingen die we eventueel in het interieur zouden kunnen doen.
Na de bouwkundige keuring hebben we met een goed gevoel het koopcontract getekend.

 

Bouwkundige keuring inclusief gratis verbouwkosten advies


Wij hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Badhoevedorp. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan eenieder kunnen aanraden.

 

Bouwkundige keuring inclusief gratis kostenbesparende tips


Fred Tokkie heeft ons ontzettend goed geholpen met de bouwkundige keuring van een huis in Badhoevedorp wat wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

 

uitgebreide dakinspectie
Bouwkundige keuring dakopbouw
Bouwtechnische keuring (2)
Bouwkundige inspectie dak

Bouwkundige keuring inclusief handige tips over verduurzamen van uw nieuwe woning


Daan van Premiumkeur heeft bij ons de bouwkundige keuring in Badhoevedorp verzorgd, naar alle tevredenheid. De grondigheid van de inspectie was echt top! De toelichting die hij gaf tijdens de inspectie en de tips die we kregen met betrekking tot onderhoud van een aantal instanties zoals de mechanische afzuiging, raamkozijnen, etc. is fijn. Wij hebben een aantal zaken van hem geleerd, die de duurzaamheid ten goede komt. Voor een grondige en volledige inspectie raad ik Premiumkeur dan ook aan. Er is ook oog voor de veiligheid van installaties. Er zijn bouwkundige- en veiligheidszaken aan het licht gekomen die niet OK waren. Gelukkig voor ons gaat de verkoper deze zaken oplossen die alles met dank aan Daan.

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid en overzichtelijk bouwkundige rapport


Voor de aankoop van een huis in Badhoevedorp moesten we een bouwkundige keuring laten verrichten voor het tekenen van een koopcontract. Ik heb hiervoor Fred gebeld die ons snel te woord heeft gestaan. Hij verzekerde ons onmiddellijk dat de korte tijdslijnen geen enkel probleem zouden zijn. Tevens viel het ons snel op dat bij Fred de klant op de eerste plek komt, en niet de makelaar. Hij wist precies wie de keurders waren aangeraden door de makelaar, en gaf ook direct aan wat de aandachtspunten vaak zijn voor een huis uit het relevante bouwjaar. De afspraak was daarna snel geregeld. De bouwkundige inspecteur die door Premiumkeur was gestuurd was tijdens zijn inspectie erg grondig en heeft meerdere gebreken gevonden die ons als leek absoluut nooit waren opgevallen. Dit was allemaal haarfijn uiteengezet in een gedetailleerd rapport waar ook keurig inschattingen stonden voor elke reparatie. Hierdoor weten we nu welke reparaties nodig zijn, en welke op termijn verstandig zijn om te doen. Bij een volgende verhuizing zou ik zeker weer contact opnemen met Premiumkeur

 

Bouwkundige keuring Badhoevedorp (1)
Bouwkundige keuring Badhoevedorp (2)
Bouwkundige keuring Badhoevedorp (3)
Bouwkundige keuring Badhoevedorp (4)

Premiumkeur biedt u een summum aan vakmanschap en bouwkundige expertise


Deze bouwkundig inspecteur begrijpt zijn vak goed en gaat verder dan menig andere bouwkundig keurder. Ook stelt hij zich sociaal en vriendelijk op wat als zeer prettig ervaren werd. Ik kan Fred iedereen die een bouwkundige keuring wilt laten uitvoeren in Badhoevedorp zeker aanraden.

 

Bouwkundige keuring inclusief een grondige dakinspectie


Onlangs een bouwkundige keuring laten doen van ons nieuwe huis in Badhoevedorp en dat is ons zeer bevallen. Fred heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is. Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s. Fred is erg begaan en enthousiast, legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten. Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

 

Bouwkundige keuring Badhoevedorp (5)
Bouwkundige keuring Badhoevedorp (6)
Bouwkundige keuring Badhoevedorp (7)
Bouwkundige keuring Badhoevedorp (8)

Bouwkundige keuring met een aanvullend funderingsonderzoek (meerprijs)


Vanwege de aankoop van een huis in Badhoevedorp heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, metingen aan de fundering verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de bouwkundige keuring werden we met onze vragen n.a.v. het rapport goed geholpen. top!

 

Bouwkundige keuring inclusief een uitgebreid bouwkundig rapport met kostenramingen


Fred liep alles langs (hij dook in alle krochten en gaten) en gaf helder aan wat wanneer waarschijnlijk vervangen moest worden of wat de staat ergens van was. Daarbij gaf hij vaak ook een realistische kostenindicaties. Zijn bouwkundige keuring heeft ons geholpen een afgewogen besluit te nemen om ons huis in Badhoevedorp te kopen. Hij is bovendien goed bereikbaar, to the point en snel.

 

Ook na de bouwkundige keuring is Premiumkeur telefonisch goed bereikbaar


Vanwege de aankoop van een huis heeft Fred voor ons de bouwkundige keuring uitgevoerd. Op korte termijn (binnen enkele dagen) lukt dit al. Zeer grondig te werk gegaan, meting verricht en tot op het dak geweest. Ook werd goed advies gegeven over de staat van de fundering. Bij elkaar waardevolle informatie en absoluut noodzakelijk voor het maken van de juiste keus. Ook na de bouwkundige keuring werden we met onze vragen naar aanleiding van het bouwkundig rapport rapport goed geholpen. top!

Wij zijn erg tevreden over de zeer uitgebreide en grondige bouwkundige keuring van onze toekomstige woning. Ook de verkopers waren blij dat de woning met zoveel aandacht werd bekeken. Fred Tokkie was bereid om ook de kruipruimte te beoordelen en daaruit bleek dat er enkele balken onder het huis rot waren. Het is fijn dat we dit wisten voor we de woning kochten, in plaats van een verrassing achteraf. De communicatie was prettig, er werd de tijd genomen om de keuring te evalueren. Kortom, een uitstekende bouwkundige keuring!

Bel Premiumkeur als u een echt goede bouwkundige keuring wilt


Vanwege de goede reviews op internet contact opgenomen met Premiumkeur voor een bouwkundige keuring. En ze overtroffen mijn verwachtingen. Gesproken en gemaild met Fred Tokkie die uiteindelijk niet zelf de keuring kon doen, maar Bo Schreurs stuurde. Toen ik 10 minuten te vroeg aan kwam bij het huis stond Bo al buiten foto’s te nemen. Het hele huis is grondig geïnspecteerd (inclusief dak en kruipruimte) waarna hij uitgebreid de tijd nam om mij mee te nemen door het huis en al mijn vragen te beantwoorden. Het uitgebreide en overzichtelijke bouwkundig rapport had ik 2 dagen later al. Een uitstekende service.

 

De inspecteurs van Premiumkeur zijn ervaren funderingsexperts


Vrijstaand jaren 30 huis, scheuren in beide zijgevels, verkopend makelaar die schermt met een keuringsrapport van de firma Perfectkeur waarin veel mankementen staan, maar niks staat over een potentieel funderingsherstel… dat betekent maar 1 ding: Fred Tokkie bellen.

Fred had het huis al eens eerder bekeken voor een potentiële klant die op het laatste moment afhaakte. Hij wist me tijdens ons eerste telefoongesprek reeds te melden dat er informatie achter wordt gehouden door de verkopende partij. Er is namelijk een peilbuis aanwezig naast de gevel, wat erop duidt dat er waarschijnlijk al twijfels waren over de fundering.

Deze twijfels worden weggenomen na een lintvoegmeting: het woonhuis is zowel naar voren als naar rechts goed verzakt. Funderingsherstel wordt door Fred op 125k geschat, dit hebben we meegenomen in ons bod (wat natuurlijk niet geaccepteerd werd).

Ik kan iedereen aanraden om contact op te nemen met Fred als je twijfelt over de staat van een nog aan te kopen object. Zijn bouwkundig rapport is duidelijk en binnen enkele dagen klaar en geeft je meer zekerheid of en hoeveel je kunt bieden.

 

dakinspectie bedrijfsruimte
bouwkundige keuring
kruipruimte inspectie Haarlem
bouwkundige keuring zadeldak

Premiumkeur garandeert u een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring


Bij de aankoop van ons huis hebben wij een bouwkundige keuring laten uitvoeren door de bouwkundig adviseur die onze makelaar had aangeraden. Daar kwam niets zorgwekkends uit.

Afgelopen december bleek dat er sprake was van ernstige vochtproblemen in het souterrain. Omdat wij niet begrepen wat de oorzaak van deze problemen was, hebben wij Fred Tokkie ingeschakeld. Hij constateerde meteen dat de pomp die in het souterrain was geïnstalleerd een grondwaterpomp was en wees ons erop dat dit een enorme red flag was, omdat dit altijd betekent dat er sprake is van vochtoverlast. Ook wees hij ons op allerlei oude sporen van vochtproblematiek. De vochtproblematiek is bij ons dermate ernstig dat er een kelderbak gemaakt moet worden, waarbij ook de fundering moet worden aangepakt.

De bouwkundige die wij bij aankoop op advies van onze makelaar hadden ingeschakeld, had dit natuurlijk moeten zien, maar heeft hier bij ons helemaal geen melding van gemaakt.

Fred heeft ons enorm geholpen met zijn expertise en praktische tips. Een volgende keer schakelen we zeker Fred in en niet een bouwkundige die afhankelijk is van een makelaar om aan opdrachten te komen, zoals degene die wij hadden ingeschakeld. Die heeft er namelijk belang bij om zo min mogelijk gebreken te melden en de herstelkosten te bagatelliseren, zodat de koop doorgang kan vinden.

 

De uitgebreide bouwkundige keuring van Premiumkeur kan u geld opleveren


Fred is een vakman die met veel enthousiasme daken, elektra, gasaansluitingen en zelfs de kleinste kruipruimtes (met ratten) grondig inspecteert. Hij neemt de tijd om tijdens de keuring de bouwtechnische aspecten van het huis te bespreken, waarbij zijn kennis van installatietechnieken en wetgeving opvallen. Hij weet bovendien de gebreken in perspectief te plaatsen waardoor we met een gerust hart tot het tekenen van het koopcontract konden overgaan. Tijdens de laatste onderhandeling voor het tekenen was hij goed bereikbaar. Daardoor hebben we, dankzij de keuring, niet alleen met vertrouwen het huis gekocht, maar ook een korting op de aankoopsom weten te onderhandelen.