023-2340040 premiumkeur@gmail.com
Premiumkeur B.V.

​Bouwkundige Keuring Abbenes


Bouwkundige keuring Abbenes. Maak een afspraak met Premiumkeur voor een erkende bouwkundige keuring Abbenes. De inspecteurs van Premiumkeur hebben al meerdere woningen in Abbenes bouwkundig gekeurd en zijn op de hoogte van plaatselijke factoren. Lees de recensies van tevreden consumenten die door Premiumkeur een bouwkundige keuring hebben laten uitvoeren . Bel 023-2340040, of mail naar premiumkeur@gmail.com zodat we samen de bouwkundige keuring Abbenes kunnen inplannen.

Lees een schokkend krantenartikel over hoe makelaars stiekem samenwerken met woning inspecteurs.

Klik op de link voor alle diensten en tarieven van Premiumkeur. Wat kost een hele uitgebreide en erkende bouwkundige keuring bij Premiumkeur?

Bezoek a.u.b. het youtube videokanaal van Premiumkeur met diverse video’s uit onze dagelijkse praktijk. Dan ziet u dat wij doen wat we beloven

De bouwkundige keuring Abbenes kost € 399 voor een woning met een grootte tot 450 M³.

 

Bouwkundige keuring of een specialistisch onderzoek


Premiumkeur is een allround en erkend bouwkundig adviesbureau. De inspecteurs die voor Premiumkeur werken zijn multidisciplinair en goed opgeleid. Wij kunnen we bijna elk bouwkundig probleem voor u oplossen. U kunt Premiumkeur inhuren voor een bouwkundige keuring in Abbenes, maar ook voor een specialistisch onderzoek zoals een funderingsonderzoek, dakinspectie, nulmeting, meerjarenonderhoudsplan, kruipruimte inspectie, vochtinspectie, vloerenonderzoek, bouwkundig geschil met een aannemer, schade onderzoek, schaderapport, balkon inspectie, lekkages opsporen, lekdetectie, advies hoe u energie kunt besparen en de thermografische inspectie van uw woning. 

 

 

Bouwkundige keuring inclusief een zeer uitgebreid rapport


Met een enthousiaste focus en zijn camera in de aanslag gaat hij als een frisse wind door onze jaren 30 woning…. Geen hoek blijft ongezien, geen ruimte onberoerd. Uit zijn grondigheid blijkt zijn jarenlange ervaring als aannemer. Van ons diepliggend en moeilijk bereikbaar plafond in de meterkast wordt met klem aangeraden deze met gipsplaat te bedekken om brandgevaar te voorkomen. Veiligheid gaat voorop. Met een vaderlijke toon in zijn stem adviseert hij om een hek te plaatsen op het dak van de aanbouw, welke vanuit de slaapkamer bereikbaar is. Een bezorgd knikje naar ons half jaar oude zoon verbeeldt het gevaar.
Naast zijn oog voor veiligheid geeft zijn rapport een gedetailleerd overzicht van de direct noodzakelijke kosten, die van op latere termijn en de algemene keuringsresultaten per bouwlaag. Zelfs voor eventuele verbouwingen kan een te schatten kostenplaatje worden gemaakt. Fred, heel erg bedankt!

 

Bouwkundige keuring inclusief een volledige kruipruimte inspectie


We hebben Fred ingeschakeld voor de bouwkundige inspectie van ons nieuw te kopen huis in Abbenes. Fred is een zeer kundig en ervaren vakman! Hij kruipt in alle gaten en kieren om een goede inventarisatie te maken van de bouwkundige kwaliteit van het huis. Met zijn twee een flinke tijd in de kruipruimte gelegen om alles te inspecteren. Hij ziet dingen die jij niet ziet.

Hij betrekt je bij de inspectie en geeft over alle aspecten die hij tegenkomt een advies. Binnen enkele dagen een complete rapportage via de e-mail met bij alle onderdelen een inschatting van de kosten en de kwaliteit van het onderdeel. Zeer tevreden!

 

specialistisch onderzoek in de kruipruimte
kruipruimte inspecteren
klokgevel inspecteren
inspectie van de bitumineuze dakbedekking

Bouwkundige keuring inclusief een helder advies over de fundering


Fred Tokkie van Premiumkeur is een eerlijke, betrouwbare en deskundige man. Ook is hij iemand die het belang van zijn klant centraal stelt en snel reageert en alles goed uitlegt. Hij heeft echt de tijd voor mij genomen en me goed en deskundig advies gegeven over de fundering van mijn woning.

 

Premiumkeur is deskundige en betrouwbaar


Fred is door ons meerdere keren ingeschakeld voor bouwkundige en installatietechnische inspecties en wij zullen dat bij een volgende gelegenheid weer doen. Hij is snel, kritisch, zorgvuldig en deskundig voor vragen van dak tot en met fundering. Zijn rapportages zijn helder en verduidelijkt met foto’s. Hij kan een luis in de pels zijn voor makelaars en verkopers die woningen aanbieden zonder de (verborgen) gebreken eerlijk te communiceren en voor aannemers bij een oplevering.

 

dakinspectie ten behoeve van een meerjarenonderhoudsplan
bouwkundige keuring rijksmonument
houtworm inspectie
lekdetectie Haarlem

De makelaar heeft het liefst een oppervlakkige bouwkundige keuring


Om een huis makkelijk en snel te kunnen verkopen heeft de makelaar het liefst dat een huis zo gunstig mogelijk uit de bouwkundige keuring komt. Dit de reden dat de Haarlemse makelaar u meestal 3 bedrijven aanprijst waarvan hij weet dat ze een oppervlakkige bouwkundige keuring uitvoeren. Dit zijn de bedrijven die de kruipruimte alleen rondom het kruipluik inspecteren, het dak tot een beperkte hoogte inspecteren. Meestal maken de inspecteurs alleen een foto van het dak vanuit een dakraam of gebruiken ze een spiegeltje. En het meest belangrijke bouwkundig onderdeel, de fundering, wordt niet onderzocht. De inspecteurs die de makelaar aanbeveelt hebben zelfs geen waterpas bij zich. Dat zegt al genoeg toch? Een oppervlakkige keuring dient het belang van de makelaar, maar niet dat u van de consument.

Door deze oppervlakkige van inspecteren loopt u een groot risico geconfronteerd worden met hoge kosten achteraf. Kies voor zekerheid en Bel Premiumkeur voor de meest grondige en uitgebreide bouwkundige keuring van Nederland.

 

Wat is het verschil tussen Premiumkeur en andere woningkeurbedrijven?


Het verschil kunt herkennen in het woord Premium in onze bedrijfsnaam. Premiumkeur voert voor u een bouwkundige keuring uit die echt veel uitgebreider en completer is dan al mijn concurrenten. En dit terwijl de prijs van een bouwkundige keuring via Premiumkeur ongeveer gelijk is met andere bedrijven. De bouwkundige keuring via Premiumkeur is niet oppervlakkig, maar zeer uitgebreid en diepgaand. In de meeste gevallen gaan de inspecteurs die voor Premiumkeur de kruipruimte helemaal in. We klimmen in de meeste gevallen het dak helemaal op en zelfs op grotere hoogtes.( als dit veilig kan) We gebruiken specialistisch gereedschap tijdens de bouwkundige keuring zoals: een thermografische camera, waterpas instrumenten, een kruipruimte robot, een camera endoscoop, een vochtmeter en we hebben ook een schroefmachine bij ons inclusief een aantal kleine koevoeten om lastige kruipluiken open te krijgen. Daar waar andere woningkeurbedrijven ophouden gaan wij verder. Een Premium uitgevoerde bouwkundige keuring beschermt u tegen onverwachte hoge kosten achteraf, omdat de bouwkundige keuring van Premiumkeur veel uitgebreider en completer is dan de meeste andere woningkeurbedrijven. en dit zijn meestal de bedrijven die de makelaar u probeert aan te bevelen.

 

Een bouwkundige keuring van Premiumkeur kan een miskoop voorkomen


Dankzij de bouwkundige keuring van Premiumkeur hebben wij een fiasco voorkomen bij het kopen van een oud huis. De staat bleek vele malen erger dan door de makelaar geschetst. Hierdoor hebben wij de koop gelukkig kunnen ontbinden.Absoluut aan te bevelen bij aanschaf van een oudere woning

 

Bouwkundige keuring met een aanvullend funderingsonderzoek


Wegens de aankoop van een rijksmonumentaal pand in Weesp waren wij op zoek naar een specialist voor bouwkundige keuring inclusief een funderingsonderzoek. Na het vergelijken van verschillende dienstverleners werd ons duidelijk dat PremiumKeur extra meetinstrumenten inzet om funderingsonderzoek te verrichten tegen competitieve prijzen. Fred was snel en duidelijk in communicatie en ook direct beschikbaar. Tijdens de bouwkundige keuring werd al snel duidelijk dat Fred barst van ervaring en volledig onafhankelijk advies afgeeft. Dankzij het professionele advies en het rapport wat de volgende dag werd afgeleverd hebben wij met zelfvertrouwen de woning aangeschaft – Fred, nogmaals bedankt!

 

Bouwkundige keuring Abbenes (1)
bouwkundige keuring Abbenes (2)
bouwkundige inspectie Abbenes (3)
Bouwkundige keuring Abbenes (4)

Bouwkundige keuring inclusief gratis verbouwkosten advies


Wij hebben Fred Tokkie ingeschakeld voor de bouwkundige keuring voor een woning in Abbenes. Fred neemt echt de tijd voor je en legt alles haarfijn uit. De kleinste plekjes die je zelf over het hoofd zou zien worden door Fred opgemerkt. Naast bouwkundig advies heeft Fred ons ook advies gegeven over de verwachte verbouwingskosten. Dankzij zijn ervaring als aannemer kon hij ons ook op dit vlak van objectief advies voorzien. Ik zou Fred aan iedereen kunnen aanraden.

 

Bouwkundige keuring inclusief gratis verbouwtips


Fred heeft ons ontzettend goed geholpen met de bouwkundige keuring van een huis in Abbenes wat wij willen kopen. Hij nam ruim de tijd en nam de moeite om ons te voorzien van allerlei verbouwtips en slimme kostenbesparende oplossingen. Fred, bedankt!

 

Premiumkeur is deskundig, betrokken en betrouwbaar


Deze bouwkundige begrijpt zijn vak goed en gaat verder dan menig andere bouwkundig keurder. Ook stelt hij zich sociaal en vriendelijk op wat als zeer prettig ervaren werd. Ik kan Fred iedereen die een keuring wilt laten uitvoeren in Abbenes zeker aanraden.

 

Bouwkundige keuring inclusief een grondige dakinspectie


Onlangs een bouwkundige keuring laten doen van ons nieuwe huis in Abbenes en dat is ons zeer bevallen. Fred heeft het hele huis van onder tot boven doorgelicht en zaken aangekaart en ontdekt die zeer moeilijk te vinden waren. Hij is zelfs op ingenieuze wijze op het dak geklommen zodat nu elke vierkante meter gezien en geïnspecteerd is. Ik had gevraagd voor een versneld rapport en geen 12 uur later lag het al klaar in de mail. Uitgebreid en duidelijk begeleid met foto’s. Fred is erg begaan en enthousiast, legt zonder poespas uit en laat ook de mindere kanten van de woning duidelijk weten. Ik kan hem zonder meer aanbevelen.

 

Bouwkundige inclusief gratis isolatie advies


Fred heeft ons geholpen met een bouwkundige keuring van ons eerste huis. Fred gebruikte divers gereedschap om zo inzichtelijk te maken wat de staat van het huis is. Binnen 5 werkdagen hadden we een duidelijk opgesteld bouwtechnische rapport. Wij waren erg tevreden met Fred, en hij gaf ons tijdens de keuring nog waardevol advies hoe we het huis goedkoop en snel konden isoleren tegen kou en geluid.

 

Premiumkeur garandeert een vakkundig uitgevoerde bouwkundige keuring


Zeer tevreden over de bouwkundige keuring van Fred (Premiumkeur). Fred is een betrouwbare en onafhankelijke professional wie ruim de tijd neemt om door alle punten heen te lopen. Tijdens de bouwkundige keuring samen met Fred het dak op geweest om zelf te zien waar de ‘pijnpunten’ zitten.

Bijkomend voordeel van de keuring – het uitgebreide rapport van Fred (60 pagina’s) zal zeker gebruikt worden als input voor het MJOP.

Voor toekomstige keuringen zal ik zeker bij Fred aankloppen.

 

Inspectie van de dakbedekking
inspecteren van de dakpannen
Bouwkundige keuring Abbenes (7)
bouwkundige keuring Abbenes (8)

Premiumkeur garandeert u een 100% onafhankelijke bouwkundige keuring


Wij zochten met enige spoed iemand die een bouwkundige keuring voor ons wilde doen in Abbenes. Ik heb op maandagochtend Premiumkeur gebeld en dezelfde middag stonden we al in de woning. De bouwkundige keuring ging vlot, maar Fred neemt wel de tijd om uitleg en advies te geven. Voor ons bracht de bouwkundige keuring precies wat we wilden, namelijk snel een duidelijk beeld van de staat en te verwachten kosten. Mede door de bouwkundige keuring van Fred hebben wij de woning gekocht.

 

Bel Premiumkeur voor een bouwkundige keuring op korte termijn


Via Google bij Fred Tokkie uitgekomen voor een bouwkundige keuring voor een huis in Abbenes. Wij hadden een klein beetje haast omdat we graag wilden dat de bouwkundige keuring gedaan werd voor de bedenktijd van het koopcontract voorbij was. Dit was geen enkel probleem, Fred had de volgende dag al tijd.
Wat wij erg prettig vonden is dat Fred eerst zelf een rondje doet en alles goed bekijkt en inspecteert. Hierna nam hij ons mee voor, achter en door het huis en wees hij alle dingen die hij had gezien aan. Het rapport ontvingen we een kleine week later, maar zo wisten we eigenlijk al volledig wat ons stond te wachten.Het bouwkundig rapport is erg duidelijk. Voor ons is het heel duidelijk wat we moeten doen, wie we hiervoor moeten inhuren en hoeveel dat ongeveer gaat kosten.Al met al helemaal super! We zijn erg blij met de vrolijke en uitgebreide bouwkundige keuring van Fred!